reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

oby sie udalo na dluzej...
mialam nadzieje ze wiecej sie zaplodni, ale moje komorki slabe (pcos) a nasienia duzo, ale mala morfologia i leniwce, normalnie jak moj maz. duzo go :p a leniwy i slaby jakosciowo bo mu sie nie chce odkad sie staramy niczego - tak na niego wplywa niepowodzenie, a siostra w ciazy i narzeka, bo slub musiala na sile brac... ehhh niesprawiedliwy nasz los, niesprawiedliwy :)

reklama
KasiaMakaronik odezwij się kochana bo jajko znoszę już :-)

Heiza może Ty masz wieści od Kasi?

Zzoska a Ty powtarzałaś dzisiaj betę? Daj znać :tak:

Ostatnia edycja:
Ema
Ewelina
A jakie macie objawy przy tej hiperce?
Bo ja mam obawy że mnie to też dopada.

Ja też czytałam że hiperka wcale źle nie wpływa na ciążę i to nie może być powód niepowodzenia, a wręcz przeciwnie, że częściej pojawia się u kobiet którym się udało

anuszka... ja też bóle głowy, poza tym bóle brzucha (choć nie wiem może to po punkcji), ponadto zwiększony obwód brzucha. do problemów z oddychaniem na szczęście nie doszło - podejrzewam że miałam łagodny stopień z powodu nie wykonania transferu - nie dostawałam dalszych hormonów, poza tym bhcg podobno też zaostrza przebieg hiperstymulacji.

Ja jestem w 2dpt

Cały brzuch boli, kłócie podbrzusza, latam do wc często i boli przy siusianiu :-(
No tak słyszałam że ciąża wzmacnia objawy
Też nie mam duszności ani nudności
A jak byłam z psem i w piekarni to ledwo szłam z powrotem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry