reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Tola, przykro mi :( Trzymaj się dzielnie ...

KWIECIEŃ:

29.04.2014 Genna wizyta u anestezjologa
29.04.2014 Kotuska konsultacja u prof. Łukaszuka

30.04.2014 Agaawa podglądanko
30.04.2014 Tola wizyta

MAJ:

02.05.2014 Genna wizyta podglądanko
03.05.2014 Magda_7891 transfer
05.05.2014 GizaS wizyta
05.05.2014 Infinity wizyta -spotkanie z Panią Kropek ;)
05.05.2014 - Genna podglądanko
05.05.2014 Bernadka wizyta
12.05.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.05.2014 ema wizyta w klinice i USG
19.05.2014 Heiza wizyta u immunologa
29.05.2014 Smerfeta wizyta u prof. Malinowskiego

Ostatnia edycja:
Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do laboratorium embriologicznego....
Na tą chwilę jest 5 zapłodnionych komórek :D
Oby się teraz dobrze dzieliły...
Jutro mogę znowu zadzwonić :)

Magda pięknie! Trzymam dalej kciuki :-)

Tola trzymaj się...

Genna ale masz pamięć! ;-) tak dzwoniłam wczoraj do Łodzi i przełożyłam wizytę na 29 maja. Gorzej będzie jeśli następna @ się spóźni, ale jeśli przyjdzie o czasie to termin powinien być git

Kasik no wiem że nie chcesz beze mnie zaczynać ;-) Dostałaś moją PW z moimi danymi do wizyty u genetyka?

Ostatnia edycja:
Smerfeta przepraszam, że nie odpisałam, jakoś tak przyjęłam do wiadomości i nie pomyślałam, że powinnam odpisać :sorry2: Ufam Ci i nawet wczoraj nie sprawdziłam czy rzeczywiście przełożyłaś nam wizyty ;-):-) W sumie teraz już by Ci wizyta pasowała skoro zmieniłaś termin w Łodzi ale chyba nie będziemy odkręcać?

Madzia fajnie, że masz aż 5 zarodków :tak::-)

Ania myślałam że robisz usg prenatalne w Gamecie bo jest po ivf za darmo ... a Luteine to ja zawsze miałam że zniżką nawet jak kiedyś brałam na wywołanie @ od zwykłego gina, tylko umowe z NFZ musi mieć lekarz podpisaną bo inaczej chyba na ryczałt nie może wypisać ...

reklama
tu też miałam za darmo bo dostałam skierowanie ;)
Dr ma umowe z nfz no ale..
... ten nowy dr nie chce mi dać refundowanej bo niby mi się już nie należy bo już jestem w ciąży i nie jestem w programie ivf....
icon_rolleyes.gif

Do góry