reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Genna niestety doktor ma humorki :sorry2: i czasem warto zapisywać te najważniejsze rzeczy. Ja nawet nie wiem czy mam jakiś numerek :confused: Doktor raz potrafi być taki jakby zfochowany (przeważnie wtedy gdy jest zarobiony po pachy) a czasem jest jak do rany przyłóż (to drugie na szczęście częściej). Lepiej też nie podważać jego zdania, tylko pytać o wszystko tak by rozwiać wszelkie wątpliwości

Ema my jesteśmy u dr W. Dr Cz jest zupełnie inny. Choćby nie wiem jak był zapracowany i siedział mega długo w pracy, to zawsze jest pogodny

spadam do kuchni

Wesołych Świąt Dziewczyny!!!!
b037.gif

Niech mimo naszych zmartwień święta będą piękne, rodzinne i wesołe. Nabierzcie sił do dalszej walki!!!
b023.gif

reklama
Dziewczynki z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim
i każdej z osobna spełnienia marzeń zarówno tych oczywistych
jak i tych najgłębiej skrywanych w sercach i duszach
u020.gif

z700.gif

b052.gif

Hej:) Ja tak na sekundę:) Mam krótki protokół, ponieważ tak zadecydował dr:) Zobaczymy czy ten będzie skuteczniejszy??? Oby:) Ktoś napisał mi wcześniej, że skoro to już moje 4 podejście (1na NFZ) to będą mogli zapłodnić wszystkie komóreczki??? Możliwe to??? A nie 6 max? W zasadzie nie miałam jak dotąd nawet więcej jak 6 zapłodnionych (za 1razem tylko 2 zarodki i zero mrożaczków, za 2razem 2podane i 2 zamrożone). No i efektu brak. Także tym razem chyba idziemy na jakość a nie na ilość ;-) Choć lepiej się znosi czas oczekiwania na wynik bety gdy ma się świadomość, że są w razie czego mrożaczki:tak: 3mam za Nas wszystkie kciuki!!!! Wesołych Świąt:-)

DW87 tak to możliwe a raczej pewne, przy trzecim podejściu, obojętnie czy dwa pierwsze były z rządówki czy komercyjne zapładniają wszystko komórki, to znacznie zwiększa szanse. Koniecznie napomknij o tym doktorkowi, żeby nie przegapił tego faktu. Pozdrawiam świątecznie :-)

Witajcie dziewczyny.

Ja się udzielam na wątku "kto po in vitro", ale w związku z moją drugą porażką chcę podejść do rządówki. Będę wdzięczna za informacje jakie badania trzeba zrobić, żeby nas zakwalifikowali. Z góry dziękuję za odp.

Lilia witaj też tutaj :-) Do kwalifikacji jest potrzebne AMH, FSH i ogólne badanie nasienia, wszystko to nie starsze niż 3 miesiące, tylko tyle. Do dzieła, zawsze to dużo taniej i od razu zapłodnią Ci wszystkie pobrane komórki skoro masz za sobą dwie porażki :tak:

Lilia na pierwszej stronie masz przydatne linki ale jak chcesz coś jeszcze wiedzieć śmiało pytaj, mu ty zaprawione w boju jesteśmy;-) Super, że masz plan i to tak szybko po wyniku bety, to trzyma w pionie:tak::-) A powiedz ile masz lat bo jak mniej niż 35 to musisz mieć udokumentowane 24 miesiące leczenia.

Ostatnia edycja:
reklama
kasik36 - chciałabym odpocząć parę miesięcy, ale nie mam na to czasu. Ja w sierpniu kończę 35 lat, a w lutym 2014r. mija 2 lata jak się leczę.

Ostatnia edycja:
Do góry