reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny . ja po punkcji lezalam 3 godziny a nie mialam znieczulenia ogólnego tylko jakiegoś oglupiacza ale świadoma wszystkiego bylam. A po transferze lezalam 2 godziny a do siusiania basen mi pielęgniarka przyniosla bo wstawać nie można. wiec dziwi mnie to co piszecie ze Wy nie lezalyscie po zabiegu. a i do punkcji jak i transferu mialam wlasna koszule nocna do kolan i skarpetki :) te sexi spódniczki SA ale tylko na wizytach przy USG i badaniu.

pozdrawiam i trzy mam kciuki za wszystkie

Magda
Dziwna sprawa, mi mój gin dawał skierowanie na usg piesi.
Danii
3maj się, nie poddawaj się, czekamy do 3werki!
Kasik36
Jak kiedyś brałam lutke to też miałam takie brązowe coś lepiace więc nie bać mi się tu narazie

Anuszka, dziękuję za informację podzwonie trochę w tej sprawie może coś się dowiem, może coś się pozmieniało a może po prostu mnie zbył :( ...
Smerfeta, w luxmedzie jak sprawdziłam na stronie internetowej to i tak jest taniej niż u mnie w mieście, ale najtaniej jest właśnie w akademii bo też mają cennik na stronie.

Kasik myśle dzisiaj tylko o Tobie, koniecznie daj znać jak będziesz miała wyniki bo dzisiaj ja do pracy wracam, więc wiesz ... :-)

Heiza za Ciebie temż kciukasy i dawaj szybko znać

Dzien dobry dziewczynki :) ,wstałam dzisiaj z dobrym humorem i pełna energii .Dzien dobrze sie zaczął ,wiec myśle ,ze same dobre wieści dzisiaj beda tutaj :) dzisiaj jedziemy do notariusza i w końcu mieszkanko nasze :) przynajmniej o czymś innym zaczęłam myślec ,bo do tej pory to tylko o kropku ..

Kasik,Heiza kciukasy zacisniete i bede zerkać tutaj ,bo nie wytrzymam ;) ale mam dobre przeczucia dziewczyny ;)

reklama
Do góry