reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik o 5 wstajesz? O matko dla mnie to srodek nocy a w soboty zawsze sobie pozwalam dluzej pospac jak nie mam powazniejszych obowiazkow. Jutro co prawda imprezka urodzinowa bo przyznam sie niesmialo, ze jutro a wlasciwie za troche ponad 30 minut koncze 38 lat i nick bede miala juz 2 lata przeterminowany ;)

Kasik36
nic nie szkodzi że się przeterminuje
zawsze można skłamać a poza tym napewno czujesz się na mniej
ja jak mam czasem na 5 do pracy to wstaje przed 4 ;-)

Cześć dziewczyny. Dopiero nadrobiłam.
Genna ty jesteś przewodniczka? Dwa lata temu byłam na wycieczce w Karlskronie :)
Smerfeta Gratuluję udanej histero bo jeszcze nie zdążyłam. Ja plamilam jakos 2 dni
AniaM81 zazdroszczę pozytywnie chlopaczkow
Medalikara dzięki za odpowiedź z 2lipca :p
Heiza to poprostu nie dopuszczalne co cie spotkało. Nigdy nie zrozumiem tego państwa i służby zdrowia. Cisna mi się na usta nie cenzuralne słowa wiec zamilkne.
Sylkaa no Gratuluję mamy babyboom :)
Anula trzymam kciuki.
Montana no to super 6 tydzień :) tez chce :)
Przepraszam jak kogoś ominęłam

Co do mojej wizyty. 10-11 pecherzykow endi chyba 8. Następne podgladanie w niedziele. Moj dr jeszcze dziś był ale idzie na urlop. Powiedział że oddaje mnie w dobre ręce.
Co do leków zaplacilam jak pisali za 2×cetroide i menopur 600 j około 350 zl. Tyle że w moim przypadku jest to juz liczone jako pelny pierwszy refudowany cykl. Mimo że w sobotę kupowałam w własnej kieszeni ale przecież następny transfer nie będzie mi potrzebny bo ten się uda :) :)
Mieszkam 20 km od Białegostoku w Supraślu. Nocleg nie najgorszy a w porównaniu z białym cena nie wyrywa z butów (30 zl doba) jest las, plaża i ogluszajaca ciszaaaa :) a to mi akurat dobrze zrobi :p.
Myślicie że mogę przed punkcja i transferem się trochę poopalać? Takie miejsce że az szkoda.

A matko się spisalam :/
Kasik36 sto lat sto lat....albo jak wolisz "uśmiechaj się do każdej chwili uśmiechaj się na dzień szczęśliwy nie czekaj. ...."

Ostatnia edycja:
LIPIEC :

06.07.2014 Milena podglądanko
07.07.2014 Magda badania prenatalne
07.07.2014 Agulla wizyta przed stymulacją
07.07.2014 KasiaMakaronik wizyta po wysokiej becie
07.07.2014 mmm podglądanko
08.07.2014 Magda wizyta w klinice
08.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 DW podglądanko
09.07.2014 Smerfeta wizyta
09.07.2014 ? Milenia punkcja