reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Milena, klapsa na tyłek za dramatyzowanie? Spokojnie na betę i bez paniki.

Genna, Infinity, już ochłonełam ;) Podsumowując to wolnej przestrzeni już nie ma. Kropek ma się dobrze bo rano go widziałam na USG kontrolnie przez zapalenie grzybicze. Odstawiam po mału duphaston i później luteine też stopniowo. Kolejna wizyta na 2 tyg w 16tc przed urlopem doktorka oby wtedy był milszy... ;)

Infinity, kurcze że twoich wyników jeszcze nie ma. Oby były do czwartku...

Magda ale Umowmy sie ze lekarza na NFZ to nie dbają tak o swoje pacjentki jak prywatnie, owszem zdarzają sie rodzynki ale prawda jest smutna

U mnie na ostatnim usg tez juz nie było wolnych przestrzeni co idzie za tym ze nie ma ryzyka krwawienia akurat przez to :)

Genna, możliwe że i tak jednak biorą sporą kasę. Może za bardzo się zdenerwowałam wczoraj~ hormony~ pierwszy raz mnie "tak dziwnie" potraktował. Oby teraz już było lepiej bo na prawdę nie mam jakiego innego lekarza u siebie wybrać...

właśnie dzwonił mój lekarz -3 komórki się zapłodniły :biggrin2:
Jutro transfer :biggrin2: Będę w ciąży :-D
I jak zwykle dylemat -nie za wcześnie? Jakie komórki maiłyście transferowane, w której dobie, bo jutro to wychodzi u mnie 2 doba.

LIPIEC :

22.07.2014 Kotuska transfer
22.07.2014 KasiaMakaronik transfer
22.07.2014 Agulla podglądanko
22.07.2014 Magda wizyta u genetyka

23.07.2014 Kasik transfer
23.07.2014 Jazzabell transfer
24.07.2014 Magda wizyta w klinice
24.07.2014 Milena wysoka beta
24.07.2014 Mycha punkcja
25.07.2014 Wanesska wizyta
25.07.2014 Syllkaa wizyta
28.07.2014 Mimozama wizyta i scratching endo
28.07.2014 DW wysoka beta
30.07.2014 Genna kolejne spotkanie z obcym

SIERPIEŃ:

02.08.2014 Marikka wizyta
06.08.2014 Medalikara badania prenatalne
11.08.2014 Kasik81 wizyta

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Genna ale jaja z tą ewakuacją Madisona :szok:To pewnie przez te maile o podłożeniu bomby, są w różnych w miejscach w całym kraju, kretyn jakiś sobie żarty stroi a ludzie muszą na tym cierpieć. Ciekawe co z dziewczynami :-(

Jazzabel gratuluję trójeczki :-) Zarodki można transferować w 2, 3 lub 5-tej dobie, nigdzie nie mają lepiej jak u mamusi więc im wcześniej tym czasami lepiej :tak: :-)Resztę i tak będą trzymali do 5-tej doby do zamrożenia.

A ja byłam u swojego stacjonarnego gina, przyjmuje dzisiaj od godz. 8 do 13 a tam karteczka, że dzisiaj do 11 a ja oczywiście byłam 11:15 :wściekła/y:Pojechałam więc do przychodni i zostawiłam karteczkę, że potrzebuję clexane 0,4, dołączyłam ksero wyniku z mutacją genu, mam nadzieję, że mi wypisze rodzinny, mam przyjść po 16-tej.

Jazzabell co klinika to inaczej no Invimed stosuje transfer w 2 dobie , ja akurat miałam w 3 bo w niedziele nie pracowali a teraz w gamecie miałam miec w 5 dobie ale odroczyli transfer ze względu na złe wyniki progesteronu . Zarodki transferowe ske w 2,3 lub 5 dobie wiec spokojnie . Jak ma sie ich mało to nie chcą czekać do 5 doby , najlepiej mają w brzuszku :) spokojnie nie stresuj sie od jutra bedziesz w ciąży :) przypomnij mi w jakiej klinice jestes?

reklama
Do góry