reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i podglądanka .

Co jeszcze jest dobrze stosować z naturalnych rzeczy na zagnieżdżenie zarodka i poprawę jakości pęcherzyków oprócz oleju lnianego? na endometrium czerwone wino , orzechy, migdały .

Kciuki za dzis. Dziewczynki pomocy. Nie spałam dzis cała noc. Brzuch boli ale nie okresowo tylko po stronie kropeczka. Czy tak mialyscie ? Snerfeta rozmawiałam wczoraj co prawda z położna znajoma co do TSH powiedziała ze zaczekalaby 2 tygodnie bo teraz hormony szaleją i powtórzyłaby wynik. Ale ja dokładam sobie o 25 czyli teraz będę brała Euthyrox N75. Wiem ze w takiej sytuacji lekarze dokładają o polowe wiecej dotychczasowej jednostki. A wizyta i tak swoją drogą.

Hania, bez paniki ! Co to są za krwawienia? wez nospe i magnez koniecznie !!! I lez az zadzwoni lekarz, chyba ze masz mozliwosc podjechac gdzies do lekarza/szpitala/kliniki.

Hania39 kurczę pędz i to szybko na pogotowie, tam Cie uspokoją, nie wiadomo kiedy Twoj dr odpisze. Bete mialas naprawdę ładną,wiec mam nadzieje że to nic powaznego, a tylko np krwiak.

Medalikara tak wiem co do płci :-p, nie nastawiam sie jeszcze, sam lekarz powiedzial by sie nie nastawiać bo daje tylko 70% na to że to chłopak.

Hania tak jak piszą dziewczyny krwawienie wcale może nie oznaczać najgorszego, sporo dziewczyn miało krwiaki i cieszą się zdrową ciążą. Ja miałam już 2 razy brązowe plamienia i lekarz też mówił, że mogą pojawić się krwawienia i żeby nie panikować. Bierzesz może clexane albo acard? Doktorek mi powiedział, że po tych lekach mogą wystąpić plamienia lub nawet krwawienia. Możesz jechać do szpitala dla pewności, zrobią betę, usg i może położą parę dni do szpitala na obserwacji jak Olusię. Będzie dobrze, MUSI BYĆ!!! Myśl pozytywnie i leż :tak:

reklama
Do góry