reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - u mnie w klinice jak nie było kasy, to czekały tylko te pary, które akurat nie były w trakcie niczego, tak jak ja. Ale te co były w trakcie stymulacji, przygotowania do transferu to normalnie miały wizyty.
Dobrze, to od jutra Kalendarz jest Twój aż do 7.10.

Na pierwszy rzut jest Szwecja, potem Finlandia i Norwegia i powrót do Szwecji na prom :)

reklama
Madziula, to obiw w sobote usłyszymy budujące wiesci :) nie ma innej opcji :p

Hess, odnosnie tych srodków, to zmartwiłam się tym, że moze się tak zwyczajnie po ludzku nie udac z tymi zarodkami,a wtedy na pewno nie załapiemy się na kolejną procedurę... mam jednak nadzieję,ze nie bedzie nam to potrzebne!!!

Odpoczywamy aż do czwartku :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

17 - KasiaMakaronik - spotkanie z maluszkiem
19 - anika11 - wizyta przed crio
19 - Madziula_87 - wizyta w trakcie stymulacji

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Hej,
dzwonilam dzisiaj do Gamety sytuacja jest kiepska:-( rzeczywiście na ten rok już nie mają funduszy, a ja ze swoją jedną zamknietą procedurą nie mam szansy, żeby cokolwiek robić w tym roku - nawet badań na wirusy mi nie zrobią bo na to też nie byłoby dla nas kasy:baffled: no chyba że chemy za nie zapłacić, ale już raz to zrobilam i nie zamierzać robić kolejny raz:baffled: kazali dzwonić listopad, grudzień to wtedy będzie coś wiadomo:szok: szczerze, nie widzę tego dobrze i chyba zacznę liczyć na naturę bo NFZ ma mnie w d...e:crazy: właśnie skończylam dlugi urlop, powinnam być wypoczęta a ta jedna informacja jakoś wypruła mnie z resztek energii:eek: co tu gadać, zobaczymy jak będzie dalej, ale jakoś nie licze że naciągne państwo na 3 procedury bo nie wiem czy chociaż na 2 się załapie:wściekła/y: Dziewczyny - Ciężarówki i Staraczki życzę szczęścia, spokoju i upragnionego CUDU:-p będę Was śledzić i zaglądać:-) buziaki:-D

Kurcze, Kate :/ miałam nadzieję, że coś tam jednak Ci zzaproponuja, a widze, że jednak plotki potwierdzone :/ nie wiem, co zrobiłabym na Twoim miejscu. Rozumiem, że komercyjne póki co nie wchodzi w rachubę? jakies inne pomysły macie?

Kurcze, Kate :/ miałam nadzieję, że coś tam jednak Ci zzaproponuja, a widze, że jednak plotki potwierdzone :/ nie wiem, co zrobiłabym na Twoim miejscu. Rozumiem, że komercyjne póki co nie wchodzi w rachubę? jakies inne pomysły macie?

podejście komercyjne nie wchodzi i nie wchodziło w rachubę - to był warunek M:-( Dla niego to i tak wielka ekstrawagancja całe to nasze rządowe ivf:-( twierdzi, że jak szczęsliwie mamy jedno to po co na siłę robić drugie:baffled: na to ivf się zgodził bo wiedział, że będą mniejsze koszty a dawali nam spore szanse:baffled: teraz no cóż, cierpliwie poczekam - tyle czasu czekam, więc co mnie zbawi, może jednak jeszcze jedno podejście zaliczę:eek: tylko teraz tak mi dziwnie, muszę sobie obrać jakiś cel bo od kilku lat wszystko się kręci wokół jednego:-p

reklama
Kate, no to chyba rzeczywiacie pozostaje Ci czekac na dofinansowanie albo zajscie naturalne, czego Ci mocno zycze;) pierwsza ciąża była naturalną?
Cel, cel, cel.... też zawsze jakiś sobie wyznaczam! Łatwiej zyc;)

Do góry