reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za 24magda09 i za jej udany transfer oraz za punkcję Hess, bo jajca były dojrzałe i mocne :)

GRUDZIEŃ

14 - Hess - punkcja
14 - 24magda09 - udany criotransfer!!

16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
17 - Hess - wizyta embriologiczna
17 - KasiaMakaronik - wizyta u diabetologa
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
22 - 24magda09 - test sikany!!
23 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć,
Jestem już po, w domu.
Pobrano mi 28 oocytów. I uwaga, będą zapładniać nie 6 a 12 komórek. Bo pani dr (inna, niż ta do której chodzę) przy wypisie powiedziała, że to moje 4 in vitro, więc można uzasadnić to.
Jutro dostanę telefon, ile się zapłodniło, a we czwartek wizyta i będzie wiadomo ile finalnie jest zarodków (nie w środę).

Kochane melduje się. Już mam swojego babelka;) teraz jest już dobrze,transfer bardzo nie miły; ( niestety po cc tak podciagli mi macice i szyjke że nie można było się do nich dostać. miałam w sobie chyba z 5 wziernikow bo szukali jak najdłuższego, żeby was nie sklamac transfer trwał ok 20 min. Gin.mówiła że jestem 1 takim przypadkiem. Ale bardzo mnie pocieszyla że zarodeczek jest na prawdę piękny i nie chce słyszeć że się nie uda;)

24magda09 - ooo, cieszę się, że jesteś już w dwu paku. Ile dniowy masz zarodek, bo nie pamiętam? Kiedy zamierzasz testować?? Trzymam kciuki, by Kropek został już z Tobą na 9 mcy. :)

reklama
Hess kochana ja za Ciebie jeszcze mocniej będę trzymać kciuki; ) zobaczysz teraz i tobie się uda!!! Ja miałam podany 5 dniowy i myślę że skuszę się 22 zrobić siku.a 23 pojadę na betę,gin.też mówiła żebym betę zrobiła 23

Do góry