reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Kochane teraz ja wam pomarudze;)dostałam fostimon 2ampulki dziennie... Wykupilam ta receptę juz a jak np wyniki będą zle to co wtedy inna dawkę będę mieć inne leki???

anika nie martw się tym plamieniem ja miałam po niecałym tygodniu po transferze i myślałam że nic z tego a to się okazało że zarodek się zagnieżdżał także trzymam kciuki za was
enni fajnie że się odezwałaś maluszki już pięknie podrosły małe głodomorki :) czy na co dzień ktoś Tobie pomaga?

Heejj Dziewuszki Me:)))Hess moja siostra miala dokladnie jak Ty podczas siusinia miala malutkie,sladowe pasma krwi.szczescie bylo to spowodowane drobna infekcja pecherza.Anika spokojnie ja tez uwazam ze to wynik zagniezdzania sie zarodeczka:))musi wyscielic sobie miejsce:)!
Kaiina nareszcie!:))super! To juz poczatek Kochana:)))Ja jestem dostepna zatem kawa?ciacho?:))jestem za!!
Ja dzisiaj dostalam informacje ze z 6 zapolodnily sie 4:))!!tylko teraz aby sie ladnie dzielily.Transfer przewidziany jest na wtorek:)!!
Dobrego poloudnia Kobitki:))!!!

Hej dziewczyny,
wreszcie założyli mi kartę ciąży :). Ta krew to ponoć mimo wszystko nie musi być związana z zapaleniem pęcherza. Dziś akurat do tej pory krew się nie pokazała. Mam zlecone badania takie jak przy ciąży, w tym morfologię i mocz, to w poniedziałek zrobię. Dostałam na wszelki wypadek do brania Duphaston 2x1 tabl i Nospę 2x1 tabl. Lekarka mówi (zresztą jak i poprzednia z Novum), że takie plamienia mogą być. Dziś jestem nieco uspokojona :)
Jak mnie badała ginekologicznie, to mówiła, że rozpulchnienie macicy wskazuje na starszą ciążę......nie wspominałam jej, że mam jeszcze nieco wody po hiperce i powiększone jajniki :D, bo by mnie leczyć nie chciała. Dlatego chcę za tydzień iść do Novum, bo oni wszystko wiedzą ;)

kaiiina
- i widzisz, nie było czym się martwić. Teraz ruszasz z kopyta :)

Witch320 - od Ciebie też świetne wiadomości, będzie ładna rodzinka. Trzymam kciuki, by wszystkie 4 zarodeczki ładnie się rozwijały :)

Jutro trzymamy kciuki za Madziulę_87 :)

STYCZEŃ

16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania
19 - Witch320 - udany transfer świeżaczka!!
20 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Ostatnia edycja:
Witch, niech się pieknue zarodki rozwijaja;) nie ma innej opcji:) no i transfer za pasem!

Kkaina, cieszę się, że wyniki pomyślne!

Hess, czytałam na sąsiednim wątku ;) cieszę sie z wieści od Ciebie! Ale będziesz mieć intensywny Kropkowy czas teraz! Mąż już wie?

Dziewczyny, wiem, że to plamienie nic nie musi oznaczac, ale pozytywnie mnie to nie nastraja.

reklama
anika11 - to plamienie wiem, że nie nastraja, ale bądź dobrej myśli.....ja jestem :)
Mąż jeszcze nie wie, bo nie wrócił. Powinien być ok 22 i wtedy mu powiem :D Już mi się uszy trzęsą z niecierpliwości, ahahahah.

Do góry