Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli w 14 dni wykluczy na 100% to w 30 dni po na ponad 200%Po prostu się boję to tyle.. Mam straszne lęki.. po prostu chciałam wiedzieć czy beta hcg z krwi 30 dni od zbliżenia wykluczy ciążę w 100, a nawet 200%?
A czy beta hcg z krwi po 30 dniach od zbliżenia będzie wiarygodna w 100%? Moje zaburzenia lękowe nie dają mi spokoju, biorę tabletki od psychiatry.. myślę żeby powtórzyć betę z krwi w przyszły piątek (26.07) bo wtedy minie już 30 dni od tamtego zbliżenia...
Tylko proszę już bez złośliwości.. Czy 30 lub 32 dni po zbliżeniu to już będzie najwiarygodniejsze potwierdzenie z krwi, że nie ma ciąży? Proszę odpowiedzcie mi bez złośliwości.. wykańcza mnie ten stres...chcę po prostu wiedzieć i nie będę już na razie chciała zbliżeń intymnych dopóki nie będzie lepiej z moimi lękami....
Miałam bardzo skąpą miesiączkę i się przestraszyłam... Nie miałam stosunku, jedynie petting..nasienie wytarłam w chusteczkę, potem myłam dłonie wodą z mydłem i po pewnym czasie poszłam wziąć prysznic i dotykałam pochwy.. boję się że mogłam coś przenieść... Mam zaburzenia lękowe stąd te moje obawy i upierdliwość...Miałaś miesiączkę, negatywne testy i negatywną betę. Jakiego potwierdzenia jeszcze oczekujesz?
Miałam bardzo skąpą miesiączkę i się przestraszyłam... Nie miałam stosunku, jedynie petting..nasienie wytarłam w chusteczkę, potem myłam dłonie wodą z mydłem i po pewnym czasie poszłam wziąć prysznic i dotykałam pochwy.. boję się że mogłam coś przenieść... Mam zaburzenia lękowe stąd te moje obawy i upierdliwość...
Odpowiedziałyśmy Ci kilka razy, ze beta, którą zrobiłaś jest wiarygodna.Po prostu się boję to tyle.. Mam straszne lęki.. po prostu chciałam wiedzieć czy beta hcg z krwi 30 dni od zbliżenia wykluczy ciążę w 100, a nawet 200%?
Ginekologa mam dopiero w sierpniu, biorę tabletki od psychiatry na zaburzenia lękowe..po prostu chciałabym jeszcze raz zrobić badanie z krwi i to mnie uspokoi dlatego pytam czy ponad miesiąc od zbliżenia będzie wiarygodny wynik?Znamy już tą historię na pamięć - gdyby rzeczywiście tak ten temat Cię niepokoił, już dawno byłabyś po wizycie u ginekologa, a nie systematycznie pisała na forum. Więc cos tu jest nie tak....
A jak był jakiś błąd laboratorium....?Odpowiedziałyśmy Ci kilka razy, ze beta, którą zrobiłaś jest wiarugodna.
Nie był.A jak był jakiś błąd laboratorium....?
Pokaż psychiatrze to, co tutaj piszesz. Nie wiem, może powinien zmienić Ci leki.Ginekologa mam dopiero w sierpniu, biorę tabletki od psychiatry na zaburzenia lękowe..po prostu chciałabym jeszcze raz zrobić badanie z krwi i to mnie uspokoi dlatego pytam czy ponad miesiąc od zbliżenia będzie wiarygodny wynik?