Czesc dziewczyny!Może znacie jakies skuteczne metody pomocy maleństwom z takimi dolegliwościami??Moja córeczka cierpi właśnie z powodu zaparć a ja płacze razem z nią bo już nie wiem jak jej pomóc
.Kamilka jest karmiona mlekiem modyfikowanym NAN1 i myśle ze to wywołuje zaparcia,podaje jej herbatke z kopru włoskiego ale może jest coś co mogłabym jeszcze dla niej zrobić?Z góry dziękuje za odpowiedz!Pozdrawiam!
reklama
dytek
Fanka BB :)
A u nas chyba jednak jest kolka
. Od 2tyg. Paulinka budzi się ok 16-17 i płacze, w żaden sposób nie można jej uspokoić na dłuzszą chwilę. I tak do 22. Lekarka mi powiedziała, że jeżeli to się zaczyna o stałej porze- to niestety może być kolka. Zaleciła dać kropelki na wzdęcia przed godziną gdy zaczyna się płacz.
No i dziś kupiłam Espumisan, dałam 5 kropelek i nie było żadnego płaczu, na rączkach się rozglądała, w kąpieli nie płakała, potem ładnie zjadła i już grzecznie śpi. ;D A w domciu jaki spokój, aż miło
.
No i dziś kupiłam Espumisan, dałam 5 kropelek i nie było żadnego płaczu, na rączkach się rozglądała, w kąpieli nie płakała, potem ładnie zjadła i już grzecznie śpi. ;D A w domciu jaki spokój, aż miło
A ja też myślałam, że Piotruś ma kolki ale okazało się, że nie codziennie płacze i na 100% nie o tych samych porach - wydaje mi się, że jak za dużo nabiału zjem to on się wtedy męczy odkąd trochę go ograniczyłam to jest tfu tfu spoko. A jeśłi chodzi o marudzenie to on mi rano często marudzi. ;D
basiii
Fanka BB :)
moja tesciowa położna gdy juz nic nie pomagało i sytuacja była skrajna włożyła do pupy małego cewniczek....w zyciu nie pomyslałam ile kupki i gazów wyleci Jakby mały sie stał mniejszy o 1/4 I jak usnął to na 4 godziny w kupka i gazy odchodziły dobre pare minut tryskało ze hoho Hubercika to nie bolało a ulge było od razu widac
Nie stosujemy tego na wlasna reke w domu
Nie stosujemy tego na wlasna reke w domu
reklama
Podziel się: