reklama
Mitra
Polimama i Tytusa :)
JA mam prośbę do modów , zeby częściej zaglądali do wątku zakupowego i wywalali to wciskanie ubranek po dzieciach, jest od tego kurcze odpowiedni dzial i można sobie tam zaglądać, kupować, sprzedawać. Nie wiem jak inne mamy , ale meni taka nachalność strasznie wkurza..

Wywaliłam ;-) Wiesz, czytam wszystko, a sporo ostatnio tego. Od 12 nie czytałam forum i do tej 20,30 naroslo dużo do ogarnięcia. A tą dziewuchę trzeba miec na uwadze, 3 razy juz kasowalam jej ogloszenia. Jeśli będą kolejne, to chyba do adminów trzeba będzie napisać 

Mitra
Polimama i Tytusa :)
Wywaliłam ;-) Wiesz, czytam wszystko, a sporo ostatnio tego. Od 12 nie czytałam forum i do tej 20,30 naroslo dużo do ogarnięcia. A tą dziewuchę trzeba miec na uwadze, 3 razy juz kasowalam jej ogloszenia. Jeśli będą kolejne, to chyba do adminów trzeba będzie napisać![]()
jako mod możesz do niej najpierw ty skrobnąć ostrzeżenie...jesuu jak mnie wk..takie osoby..i nie tylko wtedy , kiedy jestem w ciąży..

Dzięki dobra kobitio i niech ci sie to w dzieciach wynagrodzi

Weronika Mudant
Fanka BB :)
Trochę nie w temacie ale dobrze wiedzieć bo jak Dorian wyrośnie z ubranek to planowałam zamieszczać właśnie tak ogłoszenia z allegro że mam coś do sprzedania, ale chyba to nie będzie najlepszy pomysł. Muszę znaleźć ten wątek zakupowy bo nawet nie widziałam że istnieje.
reklama