Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No stwierdził że nie jest to konieczne i nie zakazał mi starań . Oczywiście do pierwszej miesiączki kazał się zabezpieczać . Po badaniu usg wszystko było w porządku . No ja zabieg miałam 19 kwietnia choć ciaza zatrzymal się w 6 tygodniu ..
mi po pierwszym dano zielone swiatlo zaszlam w 3 cyklu ale stalo sie to samo i potem juz mialam zakaz na min po rokuCzyli ginekolog nie kazał Ci czekać 3 miesięcy ze staraniami? Jestem świeżo po zabiegu.
Kochana przeszlam 2 takie zabiegi i po obu oczyszczalam sie ok 5 tyg i dopiero po tym czasie jak sie skonczylo po jakis 3 tygodniach dostalam prawdziwa miesiaczke![]()
Krwawilam, plamilam. Ale tak. Po obuKrwawiłaś przez 5 tyg po zabiegu?
Krwawilam, plamilam. Ale tak. Po obu
Jedne maja inne nieNo to masakra, mam nadzieję że u mnie nie będzie tak długo. Niektóre dziewczyny mają już po 2 tygodniach owulacje