No to jest również świetny pomysł. Ja z moim partnerem wymyslilismy ze zrobimy pozniej z tego taki album wiec pod klazdym zdjeciem wtedy faktycznie mozna napisac wymiar i wage ;p Wiecie o co mi chodzi cos takiego jak w rossemanie robia taka ksiazke
a wlasnie na pierwszej stronie zostawic miejsce na wklejenie testu ;p taka pamiatka zeby byla 
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Pomysl z fotkami brzuszków znakomity
Ja tez pisze cos w rodzaju pamietnika... Kiedys moj Fasolinek mam nadzieje, że to poczyta jak mamuska fiksowala w ciązy 
pani_cinkowa
Fanka BB :)
Też mam zamiar wykorzystać pomysł ze zdjęciami. Moja koleżanka coś takiego robiła i rezultat byl strasznie fajny. Szkoda tylko, że nie jestem szczupła, bo wtedy efekt byłby najlepszy. Niestety mam trochę wystający brzuszek, i pewnie już wyglądam jakbym była w 3-4 m-cu;-) ale cóż... i tak będę cykać fotki i z ciekawością będę obserwować jak zmienia się mój organizm.
Zdjęcia z ciąży to chyba najfajniejsza pamiątka. Bardzo żałuje, że moja mama nie uwieczniła swojej podobizny jak byla w błogoslawionym stanie. Chętnie bym zobaczyła jak wtedy wyglądała
Zdjęcia z ciąży to chyba najfajniejsza pamiątka. Bardzo żałuje, że moja mama nie uwieczniła swojej podobizny jak byla w błogoslawionym stanie. Chętnie bym zobaczyła jak wtedy wyglądała

maran-atha
ja z poprzedniej ciązy mam dziennik fotki USG test ciązowy i te obrączki na rączki i nóżki ze szpitala... w tej ciązy też pisze dziennik i pewnie podobne pamiąteczki zbiore 
czarnula83
ja tez robilam zdjecia w pierwszej ciazy i test zachowalam, teraz tez tak zrobie bo to jest pamiatka i fajnie za kilka lat to powspominac 
M
motylek1135
Gość
Fajny pomysł dziewczyny:-)
MARAN a ten dziennik to codziennie piszesz? Ja bym chyba zapominała.
MARAN a ten dziennik to codziennie piszesz? Ja bym chyba zapominała.
A
aniaprzemka
Gość
też piszę ale nie codziennie
jak mam chwilkę natchnienia to siadam i piszę sobie o moich radościach i obawach związanych z nowym mieszkańcem mego brzuszkowego domku
a co tydzień wklejam zdjęcie swoje, zdjęcie jak wygląda dziecko w danym tygodniu (ze str bebiko bodajże), moją wagę i wymiary - tak żeby wiedzieć jak się zmieniam
Po porodzie wydrukuję i oprawię i będzie pamiątka 
My założyliśmy bloga z hasłem w którym opisujemy ważniejsze rzeczy. Możemy od razu wklejac zdjecia filmiki i inne media. Za jakis czas pozakladamy konta rodzinie i znajomym zeby mogli go odwiedzać. I oczekiwać wraz z nami na maluszka. Mamy dużo znajomych porozrzucanych po świecie dlatego wydalo nam się to jedynym rozwiązaniem aby każdy mógł uczestniczyć wraz z nami w tym cudzie
a oprócz tego planujemy właśnie zrobić album z pamiątkami takimi namacalnymi oraz zdjęciami oczywiście 
reklama
tygryskowa
No ja dzisiaj, albo w ciągu paru dni muszę nową fotkę zrobić:-) Brzuszek mam już zaokrąglony:-) i urósł od ostatniego razu jak robiłam fotkę 2 tygodnie temu;-)
Podziel się: