reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zbieramy pamiątki :)

No to jest również świetny pomysł. Ja z moim partnerem wymyslilismy ze zrobimy pozniej z tego taki album wiec pod klazdym zdjeciem wtedy faktycznie mozna napisac wymiar i wage ;p Wiecie o co mi chodzi cos takiego jak w rossemanie robia taka ksiazke ;) a wlasnie na pierwszej stronie zostawic miejsce na wklejenie testu ;p taka pamiatka zeby byla :)

reklama
Pomysl z fotkami brzuszków znakomity :) Ja tez pisze cos w rodzaju pamietnika... Kiedys moj Fasolinek mam nadzieje, że to poczyta jak mamuska fiksowala w ciązy :)

Też mam zamiar wykorzystać pomysł ze zdjęciami. Moja koleżanka coś takiego robiła i rezultat byl strasznie fajny. Szkoda tylko, że nie jestem szczupła, bo wtedy efekt byłby najlepszy. Niestety mam trochę wystający brzuszek, i pewnie już wyglądam jakbym była w 3-4 m-cu;-) ale cóż... i tak będę cykać fotki i z ciekawością będę obserwować jak zmienia się mój organizm.

Zdjęcia z ciąży to chyba najfajniejsza pamiątka. Bardzo żałuje, że moja mama nie uwieczniła swojej podobizny jak byla w błogoslawionym stanie. Chętnie bym zobaczyła jak wtedy wyglądała:tak:

Swietne pomysly dziewczyny. Opatentuje chyba wszystkie. Wlasciwie to juz zaczelam. Zwazylam sie, zmierzylam w biodrach, pasie i w biuscie. Zobaczymy ile rozmiarow mi przybedzie ;)

ja z poprzedniej ciązy mam dziennik fotki USG test ciązowy i te obrączki na rączki i nóżki ze szpitala... w tej ciązy też pisze dziennik i pewnie podobne pamiąteczki zbiore :)

ja tez robilam zdjecia w pierwszej ciazy i test zachowalam, teraz tez tak zrobie bo to jest pamiatka i fajnie za kilka lat to powspominac :)

też piszę ale nie codziennie ;) jak mam chwilkę natchnienia to siadam i piszę sobie o moich radościach i obawach związanych z nowym mieszkańcem mego brzuszkowego domku ;) a co tydzień wklejam zdjęcie swoje, zdjęcie jak wygląda dziecko w danym tygodniu (ze str bebiko bodajże), moją wagę i wymiary - tak żeby wiedzieć jak się zmieniam :) Po porodzie wydrukuję i oprawię i będzie pamiątka :)

My założyliśmy bloga z hasłem w którym opisujemy ważniejsze rzeczy. Możemy od razu wklejac zdjecia filmiki i inne media. Za jakis czas pozakladamy konta rodzinie i znajomym zeby mogli go odwiedzać. I oczekiwać wraz z nami na maluszka. Mamy dużo znajomych porozrzucanych po świecie dlatego wydalo nam się to jedynym rozwiązaniem aby każdy mógł uczestniczyć wraz z nami w tym cudzie :) a oprócz tego planujemy właśnie zrobić album z pamiątkami takimi namacalnymi oraz zdjęciami oczywiście :)

reklama
No ja dzisiaj, albo w ciągu paru dni muszę nową fotkę zrobić:-) Brzuszek mam już zaokrąglony:-) i urósł od ostatniego razu jak robiłam fotkę 2 tygodnie temu;-)

Do góry