• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zbyt wysoka beta

Wiem, że to silniejsze od Ciebie, ten obezwładniający lęk, że znowu się nie uda. Bądź dobrej myśli i spróbuj sobie odpuścić. Na ten moment nikt nie jest w stanie powiedzieć, łącznie z lekarzem, jak będzie Twoja ciąża przebiegać. Spróbuj zająć czymś innym myśli, znam to z autopsji,bo też miałam świra pierwsze miesiące czy aby na pewno wszystko jest ok a na samych prenatalnych chlipałam, że będzie z ZD 🙈 nie bój się, będzie to co ma być. Jeżeli się nie uda to znaczy, że coś było nie tak. Jeżeli się uda to będzie tylko lepiej i spokojniej każdego dnia 🍀

reklama
Beta może być wyższa bez powodu. Najważniejsze w jaki sposób przyrasta, nie jaką ma wartość. Tak mi mówił ginekolog w 8 TC, w 10 TC okazało się, że są 2 zarodki. Jeżeli serducho bije, nie martw się na zapas, czekaj i obserwujcie z lekarzem. Jeżeli coś by się działo i tak nic nie zdziałasz, a jeżeli wszystko jest OK, to nie potrzebnie panikujesz. Stres nie pomoże. Trzymam kciuki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry