reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Był jeden pęcherzyk. Beta rośnie w swoim tempie, moze miałas po prostu wczesniej owulację albo zagnieżdżenie i się tak przesunęło?Cześć!
Według miesiączki jestem w 4t6d ciąży, beta z dziś to 3400. Na usg widoczny pęcherzyk z żółtkowym. Czy według Was może to być ciąża bliźniacza? Jaki miałyście poziom bety w ciąży?![]()
bleucoco
Jakby była bliźniacza, to byłyby dwa pęcherzykiCześć!
Według miesiączki jestem w 4t6d ciąży, beta z dziś to 3400. Na usg widoczny pęcherzyk z żółtkowym. Czy według Was może to być ciąża bliźniacza? Jaki miałyście poziom bety w ciąży?![]()
monia5566
HejCześć!
Goodka
Moderator
i tylko na podstawie bety podejrzewała trojaczki?Heju mnie lekarka podejrzewała trojaczki, w 7 tyg wg OM miałam betę 206000. Byłam w 4 tyg u lekarza i był jeden pęcherzyk i rośnie jeden dzidziuch, tylko troszkę starsza ciąża niż wg OM, teraz prawie 11tc.
hemoglobina
Moderator
4+5 miałam betę ok. 7000. Nie rozumiem dlaczego wynik 3400 miałby sugerować bliźniaki.
monia5566
Tak, ale na USG widziała, że jest jeden dzidziuch i żaden lekarz nie potrafi mi wyjaśnicie tak wysokiego wyniku, twierdzą, że widełki są bardzo rozległe i różne wyniki są w granicach normy. A wszystko wg USG rozwija się piękniei tylko na podstawie bety podejrzewała trojaczki?
hemoglobina
Moderator
To jest normalny wynik na 7 tydzień.Tak, ale na USG widziała, że jest jeden dzidziuch i żaden lekarz nie potrafi mi wyjaśnicie tak wysokiego wyniku, twierdzą, że widełki są bardzo rozległe i różne wyniki są w granicach normy. A wszystko wg USG rozwija się pięknie
reklama
monia5566
Zależy od laboratorium, w moim taki wynik wskazywał 12 tydzień, a byłam w 7. Lekarze też się dziwili widząc taki wynikTo jest normalny wynik na 7 tydzień.