reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wysoka beta ?

Cześć!
Według miesiączki jestem w 4t6d ciąży, beta z dziś to 3400. Na usg widoczny pęcherzyk z żółtkowym. Czy według Was może to być ciąża bliźniacza? Jaki miałyście poziom bety w ciąży? :)

reklama
Cześć!
Według miesiączki jestem w 4t6d ciąży, beta z dziś to 3400. Na usg widoczny pęcherzyk z żółtkowym. Czy według Was może to być ciąża bliźniacza? Jaki miałyście poziom bety w ciąży? :)
Był jeden pęcherzyk. Beta rośnie w swoim tempie, moze miałas po prostu wczesniej owulację albo zagnieżdżenie i się tak przesunęło?

Cześć!
Jakby była bliźniacza, to byłyby dwa pęcherzyki :) Chyba że drugi pojawi się po czasie.

Cześć!
Hej :) u mnie lekarka podejrzewała trojaczki, w 7 tyg wg OM miałam betę 206000. Byłam w 4 tyg u lekarza i był jeden pęcherzyk i rośnie jeden dzidziuch, tylko troszkę starsza ciąża niż wg OM, teraz prawie 11tc.

i tylko na podstawie bety podejrzewała trojaczki?
Tak, ale na USG widziała, że jest jeden dzidziuch i żaden lekarz nie potrafi mi wyjaśnicie tak wysokiego wyniku, twierdzą, że widełki są bardzo rozległe i różne wyniki są w granicach normy. A wszystko wg USG rozwija się pięknie

Tak, ale na USG widziała, że jest jeden dzidziuch i żaden lekarz nie potrafi mi wyjaśnicie tak wysokiego wyniku, twierdzą, że widełki są bardzo rozległe i różne wyniki są w granicach normy. A wszystko wg USG rozwija się pięknie
To jest normalny wynik na 7 tydzień.

reklama
Do góry