reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

:-) WIKI - no niezly domeczek :-)
Jak juz mowa o opadaniu brzuszka, to ja tez postanowilam sobie zrobic male porownanie, bo moj M mowi mi ze zjezdza mi brzus w dol.....
i w zasadzie jak tak sie przygladam, to on chyba ma racje :szok:
Dla porownania zdjecia z 26.02 i z dzisiaj...jeszcze w lutym tak jakos wyzej bylo nad pepkiem i pod piersiami.....i pepek jakos tak w gore byl skierowany, a teraz cos go w dol ciagnie.....:confused: :szok:
Co myslicie...bo moze ja mam przewidzenia.....:dry:

reklama
ej moze i rzeczywiście ale ja mam podobnie wiec to moze tak powolutku sie dzije a nie tak jak myslam ze poprstu opadnie i juz.....:-) Ale ja jeszcze mam trudnosci z oddychaniem wiec chyba jeszcze jest wysoko bo czytalam ze jak opadnie to kobieta czyje ulge :-)

WIKI, ANETKA brzuszki oczywiście śliczniusie :tak: proszę pogłaskać je odemnie ;-)

Anetka powiem Ci szczerze, że coś tam widać że opadł :tak: jakaś różnica według mnie jest.
Mój jest nadal wysoko i mam zgage moze jak opadnie to zgagi nie będzie - mam nadzieje :baffled:

dziwkuje w imieniu wlascicielki i zawartosci brzuszka za mile slowencja:-D

anetka widze ze przodujemy w opadajacych brzuniach :-D...hahaha

ale musze ci powiedziec ze masz slicznusi brzusio taki gladziutki :-D
hana czas niby jest ale lekarz powiedzial zee tak pomalu moze juz sie dziac ..no niech se tak wtedy pomalu opada byle nie do kolan ;-)

WIKI, ANETKA brzuszki oczywiście śliczniusie :tak: proszę pogłaskać je odemnie ;-)

Mój jest nadal wysoko i mam zgage moze jak opadnie to zgagi nie będzie - mam nadzieje :baffled:
sami brzunio poglaskany oddane kopniaczkiem;-) a co do zgagi to nie jest tak jak bysmy chcialy :no: bo ja mam caly czas niestety i czasem taka ze nawet reni nie pomaga :no:

anetko , ja tam za bardzo roznicy nie widze , ale skoro twoj M tak twierdzi to moze ma racje , ale nie spiesz sie ztym opadaniem;-)
ps.no a w ogole sliczny brzusio

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry