reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Muminka

Podwojna mamusia
Jako dumna mamusia mam zaszczyt pokazac pierwsze zdjecie mojego dzidziusia!:-)
To co wiadac na zdjeciu to jeszcze niedokladnie moja fasolka. Ale jest w srodku tego pierscionka. Jest za maly i za bardzo przejrzysty by go zobaczyc ale zawsze to jakies zdjecie ktore cieszy oko przyszlych rodzicow :-) Dzis okazalo sie to 5 tydz i 3 dzien.
Teraz czekam na wasze fotki. Ja nastepna wkleje 12 lutego mam nadzieje ze bedzie widac wiecej !

Załączniki

• DSC01357.jpg
    DSC01357.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Oooo no piękne Dzieciątko Muminka!!!! Ja zdjęć mieć nie będę prędko a jako że mamy prawie identyczny termin to będę Twoje zdjecia ze szczególną fascynacją oglądać ;-) Czekam na kolejne :-)

Muminka, gratuluję pierwszej fotki bobasa:-) Ja już się doczekać nie mogę, kiedy zobaczę nasze najmłodsze:-)

super zdjecie :) ja dopiero pewnie w 10-11 tyg bede miec usg czyli gdzies na poczatku marca:sorry2:

A oto nowa fotka mojego dzidziusia. 6 tydzien i 3 dzien.Ma juz 7 mm i serduszko bije mu jak oszalale :-D Przeslodka fasolka!

Załączniki

• DSC01383.jpg
    DSC01383.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 213
jak ja bym chciała zobaczyc zdjecie swojej fasolki a musze jeszcze czekac do 23 lutego. Naszczescie do 8 godziny ;-)

śliczne fotki dziewczyny :)

Ja się dopiero w poniedziałek dowiem kiedy będę miała USG...

I martwię się trochę bo mam progesteron niziutki :(

Muminka, ale super krewetka. Ale Ci zazdroszczę tych zdjęć:-) Ja mam dopiero za ponad dwa tygodnie usg....

reklama
Muminka gratuluje bardzo:-) Oj, cieszą takie widoki:) Ja w przyszłym tygodniu ide dopiero na pierwsza wizyte, mam nadzieje ze szybciutko zobacze Kruszynke:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry