reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima - miesio ma spodenki w zwierzaczki i jasno niebieska koszulke :-D:-D przeciez to widac :D jesli to było u gordon to by sie zgadzało...gospodarz na srodku łózka a kolega po boku :]

reklama
Aestima ale chłopaki się pospały, pewnie po szalonej zabawie
ironia, mrsmoon dzieciaki słodkie
ja-zolza ale macie ogromną piaskownicę, dzieciaki mają gdzie łobuzowac

Beniu słodzinek,
majcię- UWIELBIAM bezgranicznie, ale to już na fb pisałam...:)

Ironia, zgadłaś, ale akurat Miesiu był gościnnym gospodarzem i użyczył łoża a potem się tam wepchał:)

Kilka fotek mojego bąbelka:
08072012876.jpg08072012860.jpg08072012883.jpg08072012887.jpg08072012862.jpg07072012856.jpg

kati83 forever_young domek rzeczywiście jest świetny i Matiemu bardzo się spodobał, ale niestety to na placu zabaw, nie u nas, myślałam nad kupnem ale na allegro kosztuje ponad 300zł a używany też nie wiele tańszy w granicach 200zł więc odpada :sorry:

reklama
Do góry