reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

Ja miałam taki brzuszek w pierwszej ciąży przed samym porodem, aż w szpitalu pytali, czy ja aby na pewno mam swoją kartę ciąży :-)

A teraz już niewiele brakuje :-)

reklama
Monia - spokojnie. Po pierwsze jesteś kilka latek młodsza, po ente to twoja pierwsza ciąża. W pierwszej ciąży byłam połowę chudsza i też później brzuszek się pojawił. Ale wszystko przed Tobą ;-)

dziewczynki pocieszę Was że w drugiej ciąży brzuszek rośnie szybciej ;)
więc "pierwsze mamy" mogą jeszcze ciut poczekać ;) u mnie w 5 miesiącu w pierwszej ciąży brzuszek wystrzelił :)

damqelle ależ masz cudowny brzusio:-D:-D i jakie zdjęcia piękne:tak: strasznie mi się podobają:cool2:

No mi w drugiej ciąży tak samo woooolno rósł no ale na swoim przykładzie moge powiedzieć, że na szybsze tępo musiałam do trzeciej czekać;-) No więc ja śmiało moge powiedzieć, że dopiero w przy trzeciej szybciej... dużo szybciej rośnie:-p:tak::tak:

Ale macie fajne brzuszki :)
Jak na razie mój brzusio troszkę urósł, ale o dziwo nadal mieszczę się w swoich starych ciuchach :szok:;-) Na dodatek te stare ciuchy ze mnie spadają :szok: Toż to szok!

damqelle Masz pięknie sfotografowany brzusio :tak::-D Cudne pomysły na fotki :tak::-D;-)

Ależ te Wasze maleństwa przepiękne są:-D:-D i te zdjęcia jakie wszystkie fajne:-D:-D Aż się cieplo w sercu robi jak tak sie tutaj wejdzie i sobie poogląda:tak::tak::tak:

Ja wkleje Wam z dzisiejszego usg:) czyli tak 13tc i maleńka prezentuje się nastepująco:

reklama
No mi w drugiej ciąży tak samo woooolno rósł no ale na swoim przykładzie moge powiedzieć, że na szybsze tępo musiałam do trzeciej czekać;-) No więc ja śmiało moge powiedzieć, że dopiero w przy trzeciej szybciej... dużo szybciej rośnie:-p:tak::tak:
Potwierdzam. A w czwartej to dopiero nabiera prędkości ;-)
Ale może u mnie to jest związane też z dużą różnicą wieku i moim "starzeniem się". W końcu ostatni raz byłam w ciąży prawie 15 lat temu :-)

Do góry