reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

u mnie tak nie widac....u mnie wyglada jakbym się obżarła a jeszcze jak wciągnę brzuch to w ogóle żadnych zmian...poza piersiami....są takie jak chciałam mieć zawsze :-)

reklama
a to mój z 17 tygodnia:) rano jak wstaje jest płaski a wystarczy że trochę pochodzę lub coś zjem i wyskakuje hehe

Załączniki

• 17tc.jpg
    17tc.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 88
sic u mnie też jak na razie nic nie widać, no może wieczorem jak jestem pojedzona to brzuszek jest troszkę zaokrąglony, ale w sumie to widzę to tylko ja i mężuś, a nikt obcy nie jest w stanie poznać, też mnie czasem nachodzą takie myśli, czy wszystko tam w środku ok, ale w sumie to brzuch robi się coraz bardziej twardziutki i jak leżę na plecach to widzę, że zaczyna rosnąć, więc chyba raczej dzidzia rośnie, ale i tak już się nie mogę doczekać wizyty żeby się upewnić czy na pewno;)

Ja mam tak jak w pierwszej ciazy- prawie 5 miesiac a inni mowia ze nic po mnie nie widac. Na wysokosci pempka mialam 74cm a teraz 80cm ale w talii przybylo tez 7cm i jakos sie to gubi. Ogolnie to mi na boki idzie ale jak w bieliznie stoje to widac brzuszek. Zdjecia sobie jeszcze nie robilam- zaczne jak sie zacznie 5 miesiac (poprzednio tez tak zrobilam). Piekne macie brzuszki!

Brzuszki Wam rosną śliczniutkie :) A u mnie to zależy co ubiorę, jak włożę jakieś ubrania podkreślające brzuch, to widać:) A ostatnio założyłam leginsy, to mąż powiedział, że wyglądam jakbym miała wzdęcia :-D A najbardziej ostatnio, to boję się chodzić po mieście, bo ludzie chodzą w ogóle nie patrząc.. a ja mam jakieś głupie przeświadczenie, że ktoś może mnie uderzyć w ten mój brzuszek. I czasem sama łapię się na tym, że zachowuję się jak kura, chroniąca swoje jajko :-) Czasem mam ochotę komuś powiedzieć: "Uważaj, nie widzisz kobiety w ciąży!" Więc sama się zastanawiam, czy widać ten brzuch czy nie.

ja też tak mam głownie w autobusie jak ktos siada na siedzeniu obok zwłaszcza te babcie z siatami bo już raz tak miałam że taka jedna nie patrzyła tylko wpychała mi łokcie w brzuch a jak zwróciłam uwage że mnie to boli i jestem w ciąży to skomentowała oburzona że młodzież to teraz nie wychowana i starszych nie szanuje

reklama
Do góry