reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

reklama
CCF20101018_00000o.jpg <-- A mój Jakub to lubi się uśmiechać ;))

aniwar, claudia - jak tylko będziecie po sesji - wrzucajcie zdjęcia. Fajnie się ogląda takie piękne brzuszki :)'
Ja byłam na sesji w końcu u siostrzyczki :)

..nie wiem co mam napisac - zdjecia Wasze z brzusiami sa rewelacyjne!! Wygladacie kwitnaco macie takie wypoczeta buziaczki - super!!!
Ja raczej nie kwalifikuje sie do takich sesji i nie mam zadnego zdjecia z brzuszkiem.
Z pierwszej ciazy mam 3 zdjecia i to juz na finishu...

pieknie dziewczyny wyglądacie
Blondi-Nie wiem gdzie te Twoje 18kg więcej,ja bym powiedziala ze coś koło 8:)laseczki takie ze szok

Dziękuje za komplementy, Tobie i innym, milo poczytac na swój temat miłe słowa, kiedy juz się czujemy nieatrakcyjnie.
:-)

weronika87 - slicznie wyglądasz :-)

damqelle - czekamy na zdjęcia z sesji, dwa to za malo, a jeśli wszystkie takie ładne jak te dwa to chcę zobaczyć :-)

reklama
Do góry