reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

DSCN0289.jpg a to mój bruzszek jaieś dwa tyg. 34 tc temu, nie wiem, czy bedzie coś widać...

reklama
ribi,nulini,zielona, tysia, weronika - Brzuszki macie cudeńka, a każdy inny:) Fajnie popatrzeć:) Oj, będzie nam ich brakowało jeszcze;)

klaudoos - ładna kobietka z Ciebie:)

Ribi- a Twój brzuszek mnie zaskoczył:) Taki maluśki:)

reklama
moniaivoy Kochana lekarz mi tlumaczył, że mam szerokie biodra dlatego wszystko się chowa....a faktycznie w porównaniu do niektórych brzuszków to mój to taka kawalerka:)

Do góry