reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych brzuszków :)

reklama
20160105_204933 (Kopiowanie).jpg

Załączniki

• 20160105_204933 (Kopiowanie).jpg
    20160105_204933 (Kopiowanie).jpg
    108,1 KB · Wyświetleń: 166
Ewa no ja teraz 36, ale już zaczynam sie rozglądać za 38... Lubię jak mnie nie ciśnie :D najważniejszy looz. Czyli za niedługo zostaną mi tuniki- namioty+ rajstopy ciążowe :D

Ostatnia edycja:
Ewa no ja tez 36, ale już zaczynam sie rozglądać za 38... Lubię jak mnie nie ciśnie :D najważniejszy looz. Czyli za niedługo zostaną mi tuniki- namioty+ rajstopy ciążowe :D
Ja na sylwka zalozylam rajstopy ciążowe powiem.Ci ze fajne :) i wygodne :) ja np nienawidzę rajstop a jakoś było mi przyjemnie :p
A ja kochana przed ciążą nosiłam 36 :) Teraz mam 38 40 zależy jaka firma. z Hm mam jeansy np jedne 40 to sa idealne a drugie 42 to są luzniejsze i będą na pozniej . A leginsy to M. Ale w bluzki stare się wbijam normalnie w Xs ,S (Fakt ze XS wygląda jak S/ a znowu S jak M :) :p :p )

reklama
Te akurat to sa niskie biodrowki, takze ze spokojem sie dopielam i nic mi nie uciskalo na brzuszku :-p
Ja tam mam zamiar wrocic do swojej figury i nie inwestuje w nowe ciuchy, tym bardziej w wiekszych rozmiarach :) I wiekszosc czasu i tak spedzam we wyrku - stroic sie nie musze :-D
A rajstopki ciazowe tez polecam,nie tylko ze wzgledu na brzuszek ale rowniez kregoslup :tak:

Do góry