reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
To u nas odwrotnie, brzuch jest beee a plecy to jego ulubiona pozycja. Oczywiście z rękami w górze :-) ewentualnie czasem bok, ale to jak go odłożę po karmieniu śpiącego.
Dzag jak on wyciągnie ręce na boki to też mu niewiele zostaje i obija się o zabawki. A łóżeczko też mamy standardowe 60. No i muszę chyba założyć ochraniacz na szczebelki bo jak mi tak wierzga po całym łóżku to sobie nogi między szczebelki wkłada.

Marcia szczebelki.jpeg no trzeba uważać :rofl2:

irisson zdjęcie rewelacja :-) no tak to jeszcze u nas nie wygląda ale obie nogi między szczebelkami już się zdarzały. Tymek śpi raczej spokojnie, ale jak się zaczyna przebudzać to najbardziej szaleje po całym łóżku. A to jego przebudzanie się, potrafi z pół godziny trwać. A ja bardzo lubię na niego wtedy patrzeć, bo i pozycje różne wymyśla i miny strzela takie że szok.:szok:

to moje dziecko budzi sie rano dokładnie tak jak go odłoże czyli prościutko:) ale ma to po mnie bo ja potrafię całą noc w jednej pozycji przespać:p

marcia, irisson bosko:-D Mańka też z tych kręcących się. Ostatnio ją kutam w śpiworek, to nie ma jak rozwinąć skrzydeł ;), ale wcześniej też takie kręcioły się zdarzały. Noga między szczebelkami kołyski też. Czad.

kachha super chłopak z Patryczka!!! I jaki pogodny:-D

reklama
kachha ladniutki Patryk.Jak dobrze ze jest coraz lepiej z jego zdrowkiem.Takie ma wesolutkie oczka az sie wierzyc nie chce ze tyle przeszliscie.
Irisson moja potrafi jak na razie tylko rowerek robic nozkami a twoja to juz niezla akrobatka.

Do góry