reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasica....zdjecia z urodzinek super:tak:
Roksanka jest śliczną dziewczynką...i widze że z niej mała akrobatka-swietna jest:tak: Musisz miec oczy dookoła głowy;-)
Powodzenia w staraniach...trzymam kciuki:-)

Okruszku....zdjęcia są piękne,szczegulnie drugie mnie ujęło-jest cudowne:tak:
Tymuś jest śliczny a z Ciebie to bardzo ładna mamusia:tak::-)

Mmatysiu.....no prosze jak Fifi rządzi w ogródku...śliczne foteczki,no i mamusia obłędna;-):-)

Confi...ale Wam dobrze-ja też chce mieć morze tak blisko:dry:
Mamusia jak zwykle piękna a Damiś świetnie wygląda w nowej furze:tak::-)

Kasiula...Julka jest śliczną dziewczynką:tak:
Bardzo ładny tort:tak:

reklama
a ja mam tu ogrommmmne zaleglości:sorry2:... jak zawsze:sorry::sorry::sorry:...
korzystając z tego, że Młoda śpi to wrzucam tylko zdjęcia z roczku...

pierwsze to próba zdmuchnięcia świeczki, którą mamusia przegapiła, bo kawę parzyła:wściekła/y:
DSCN0307.jpg

drugie to matka zlewająca się z tłem:-D:-D:-D...

P5091294.jpg

no i trzecie - to wkurzony Pikuś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D, że ją w sukienkę ubrali!!!
DSCN0296.jpg

a teraz spróbuję coś ponadrabiać - jak córka pozwoli:sorry2:...

edit:
aż tak dużo tego nie było jak myślałam...

Okruszku - Tymuś jest taki śliczny!!! I Ty jaka ładana!!! Tak samo jak lubię czytać Twoje posty tak samo lubię patrzeć na Wasze zdjęcia!!!

Kasiula - Julka jest śliczna!!! Wpadaj do nas częściej!!! Miło popatrzeć!!!

Confi - laska jak się patrzy!!! Super wyglądacie!!! i Damiś chyba zadowolony z rowerku???

Kasica - podpiszę się pod słowami każdej z dziewczyn, że Rokasnaka jest cudna!!! i te włoski... ach...

Mmatysia - ach ten Fifi... jest świetny!!! i zazdroszczę tego ogródeczka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mmatysia - nie noooo - Kochana - patrząc na Fifiego i tereny po których hasa - PO PROSTU muszę być na spotkaniu u Was i poznać na "żywo" Filipka, a tereny osobiście "wymacać"

Kasiula - piekna jest Twoja córcia!!! I ja zapraszam Was cześciej!!!

Confi - noo no no... Mój Zięciu po prostu wymiata!!! Fura jest debeściarska!!! no i to czaderskie spojrzenie...
Patrząc na fotki nie rozumiem Twoich mini kompleksów... Jak przyjadę do Gdańska to ogródek może nam posłużyć jako "łączka wytrzeźwień"...a jeżeli chodzi o opalanie - to ja preferuje wyłącznie plażę

Marzena - cudny torcik!!! cudniasta Nataszka ... ale spore wrażenie zrobiła też na mnie jej Mama - Kochana - wyglądasz super!!! no i masz superancką bluzeczkę... ja uwielbiam motywy zebrowe

Confi -świetne foteczki,aż mi żal macie takie fajne miejsca do spacerowania :tak:Ja z Niki jedynie nad Odre moge iść:-DWidze,że rowerek przypadł Damisiowi do gustu:tak:Nicol też taki dostała od dziadka:-)a co do Twoich fotek to normalnie laseczka z ciebie:tak:ja to mam sporo zbędenego tłuszczyku...

Florencjo-fajowe foteczk-Krzyś przesłodki:tak:

A tu troszke nas ,z wycieczki do Czech i dzisiejszego roczku w kościele:-)

Załączniki

• IMGP5334kon.jpg
    IMGP5334kon.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 117
  • IMGP5366Niki.jpg
    IMGP5366Niki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 113
  • IMGP5368nika.jpg
    IMGP5368nika.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 115
  • IMGP5372my.jpg
    IMGP5372my.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 132
  • IMGP5354lulu.jpg
    IMGP5354lulu.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 110
  • IMGP5337konik.jpg
    IMGP5337konik.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMGP5323ryby.jpg
    IMGP5323ryby.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 123
  • IMGP5364my.jpg
    IMGP5364my.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 121
no to wrzucam kilka fotek ze spotkania u Mmatysia...
wiem, wiem - ostatnie zdjęcie powinnam obrócić, ale komp mi tak muli, że przy próbie zrobienia tego zawiesił się:wściekła/y: w związku z tym kolejnej próby nie podjęłam...

P6040040.jpgP6040042.jpgP6040003.jpgP6040032.jpgP6040013.jpgP6040001.jpgP6040002.jpgP6040043.jpgP6040009.jpg P6040045.jpg

mamo Niki - piękne foteczki!!! Niki cudownie wyglądała w tej sukieniusi - napatrzeć się nie można:-)
Podoba mi się 4 foteczka - ślicznie Obie wyglądacie, a Ty masz super kieckę!!! no i ostatnia fotka też jest piękna - uwielbiam patrzeć na fotki całej Rodzinki - no i tu się zatrzymam... Poznałam Twojego M, patrzę na tą fotkę, i nadal mam problem ze stwierdzeniem do kogo Niki jest podobna, haha - oczka ciut Tatusiowate, ale na ostateczną ocenę bedziemy musiały poczekać ;-)Fajniutko razem wyglądacie :-)
No i fotki z konikami też super:-)

Marzenko - dzięki Ci za pierwsze fotki z tego spotkania. Aż sobie wróciłam do piątku i soboty, i wspominam... :-)
Fajne te nasze dzieciaczki - Nadusia wiecznie ganiająca, rozkoszne Filipki, Sanka wsród zabawek, Niki jak nie przy zabawkach to u Eweliny na rękach, moja poważna Jaga (vel "plewi-chwastek"), uchachana Nataszka... No i Wy Kobitki... Te fotki (i kazde inne) nie oddają nawet 1% z tego jakie jesteście (no może poza talentem Kasicy i zaprezentowanego na fotce tortu - pyyycha). Buziaki :***

P.S. a mogłabyś mi spakować wszystkie foteczki i wysłać na @? to samo tyczy się pozostałych Dziewczyn :-)

Ostatnia edycja:
Hej,no i w końcu ja mam chwilke to Was zasypie fotkami;-):-D

Marzenko...zdjęcia z Roczku śliczne,nasze dziewczyny miały bardzo podobne sukienusie,Nataszka ślicznie wyglądała:tak: no a Ty kochana....wiesz,już Ci powiedziałam:tak::-)

Mama Niki...ale macie się fajnie z tymi wyjazdami do Czech na rybki,fotki bardzo ładne...Nikolka słodziak malutki i kochany:tak: Zdjątka z urodzinek cudne,ślicznie razem wyglądacie:tak:

Florencjo...bardzo ładne zdjęcia:tak:

No to proszę....Majówkowe balety cz.1:-D

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 109
  • 007.jpg
    007.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 102
  • 013.jpg
    013.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 105