reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

:-p w sumie dzieki:-( chyba usune to zdjecie i nie bedzie sie z czego smiac;-)
sylwia cos przegapilas.Mrozik juz dawno sie wpisała:tak:

reklama
Kira - mój brzuchol zdecydowanie z dnia na dzień rośnie, brzucholki wyglądają faktycznie ślicznie. Mój mąż się ostatnio zachwycał moim, jak zobaczył na zdjęci które sam zrobił :-D . Rozbroił mnie tym. Stwierdził że taki fajny, okrąglutki;-)​

Kira super zdjecia, brzusia i ciebie samej, ladna dziewczyna jestes, zazdroszcze ci gladkiej cery i ....karnacji!!! taka ciemniutka, fajnie.

To ja w 23 tygodniu
brzucho23tyg.jpg

lawka.jpg

Ola - masz ten sam "typ" brzuszka co ja - tzn taki płaski na środku, nie na równo okrągły :-D . Ale szczuplutka jesteś :tak: , nie to co ja. Sukienka tez super...​

Mi sie zdaje ze twoj jest ladniejszy, moj jest taki rozlany, ale najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa, jeszcze ponad 3 miesiace i mama ola sie wezmie za siebie:cool2::eek::dry:, eee tam moj brzuch, zniknie:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny za wszystkie mile słowa:zawstydzona/y: moja cera pozostawia wiele do zyczenia:-p chociaz moze tego nie widac.Na karnacjei opalenizne narzekac nie moge bo mam dosc ciemna(czego nie widac na ostatnim zdjeciu;-) )i łatwo sie opalam,ale to po mamusi:-p
Ola wygladasz slicznie w ciazy,i masz super sukienke:tak: brzusio tez niczego sobie,kazdy inny:-)
Mrozik nie narzekaj.Jestes tak samo sliczna jak my wszystkie:-) no...poza mna w parku:-p ;-)

Do góry