reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

reklama
A ja wam wkleje nowe zdjecia mojego brzusia:tak: strasznie mi sie podoba:-)
2psg67p.jpg

33f5dsl.jpg

i zdjęcie z dzisiejszego spacerku(swoją drogą jakoś strasznie grubo wyszłam na tym zdjęciu:-( :szok: Jestem przerażona)czuje sie troche jak słonik...a co bedzie potem:confused: :-(

29e59bk.jpg

4cbrm2p.jpg

Super brzusio Kira:tak:. Ty masz brzuszek jak piłeczka, ja mam bardziej rozlany. Mam takie pytanko, czy ta osoba z fotki pod nickiem to ty? Jak tak to całkiem inne jesteście :-), nie poznała bym cię

Tak Mrozik:-( to ja jakies 8 miesiecy temu:-p mowiłam :-p ze jakos nie jak ja wyszlam na tym zdjeciu w parku:tak:
2dj9j5h.jpg

a to z dzisiaj:-p sama sobie robilam,bez makijażu,pare kilo do przodu:-D nieopalona i inna fryzura,ale to ja:-D ja na kazdym zdjeciu wychodze inaczej:-)
2lk38u0.jpg

Kira no nieźle się zmieniasz! Ale teraz widać że ty to ty, hihi. Bo na tych z parku jakoś tak..staro i poważnie wyglądasz, nie obraź się :)

Kira - fajne metamorfozy :tak: . Alez ty masz ładną cerę, pozazdrościć :tak:. Bardzo dobrze ci w tej fryzurce krótkiej. Ale wyglądasz jakieś 5 lat młodziej niż w tych podkręconych :-D , dała bym ci z 18 lat;-) . Ja też zamierzam podciąć włosy, bo ciężko będzie później myć mi te długie, ale to chyba dopiero w czerwcu zrobie. No chyba że się rozmyślę :szok: :-D

Naur,przeciez nie wolno sie obrazac za prawde:-p zdjecie jest straszne,wiem:-(
Mrozik bardzo dziekuje za komplement ale czasem wkurza mnie to ze mnie o dowod prosza albo teksty staruszek w tramwaju-taka młoda i juz z brzuchem:tak: faktycznie wyglądam dziecinnie a jeszcze jak sie nie umaluje...:-D A włosy musiałam ściąc bo mialam troszke zniszczone trwała ktora na slub robiłam,ale powoli odrastaja,mialam sciete na jeżyka:tak:

reklama
Popieram zdanie Naur. Na slubnych młodziutka dupencja:-) a w na spacerku....hihi
Mrozik czekamy na Twój wpis w JAK WYGLąDAMY.

Do góry