Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
przepiękne te Wasze dzieciaki. A ile umiejętności już nabyły. Jeszcze trochę, a będą biegać, same robić sobie kanapki, chadzać na randki i w ogóle... Jak ten czas szybko leci.
Co by nie było, pochwalę się moim skarbem. Dziś skończył 6 m-cy, ale zdjęcie jest z niedzieli ;-)
Gabrysia skończyła 6 miesięcy. Strasznie szybko to minęło, bo wydaje mi się, że rodziłam wczoraj.. Z drugiej strony mam wrażenie, że Gaba jest z nami od zawsze :-) A to porównanie 1tż/6mc..
Lumbelina ... jaki elegancik no no :-) pabella ... to niesamowite jak dzieci się szybko zmieniają! ... ale najlepiej widać to po zdjęciach No i gratuluję Kubusiowi i Gabrysi skończonego pół roczku!
lumbelina jaki Kubuś pięknie wystrojony pabella właśnie po zdjęciach widać jak dzieci szybko rosną,jeszcze trochę i będziemy roczki obchodzić a Gaba na tym obecnym zdjęciu wygląda jak starsza siostra od tego dzidziusia:-)