MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tylko nie idź w stronę światła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

teraz to masz przechlapane a ze jestes niepracujaca mama to bedziemy cie popedzac na calego

:-):-):-)

tika teraz to mnie zdolowalas(ze wygladalas tak pieknie i mlodo majac 33 lata)!!ty na fotkach slubnych wygladasz mlodziej niz ja teraz:-):-):-)
CHYBA NIE TRZEBA BEDZIE, MARTUSIA MA RACJEtrzymajcie mnie....!
ps. Załatwmy Martusi dobrego okulistę!

CHYBA NIE TRZEBA BEDZIE, MARTUSIA MA RACJE![]()

sama sie zakrecilam w tym co napisalam, ale wiecie o co chodzi :-) to nadmiar siedzenia w pracy tak na mnie dziala, hehehechyba się nie zrozumiałyśmy. Nie miałam na mysli wątku o urodzie Titki, bo ta jest bezsprzeczna :-)
Martuchaa jak zwykle przesadza ale ona sie tak po prostu kryguje
;-)a Tika tez nazbyt skromna moim skromnym zdaniem
ja tam wiem,ze pieknie wygladalam na slubie
i ze mlodo tez wiem ,ze wygladam
;-)Tylko nie idź w stronę światła![]()

A tak na marginesie to malż odrobił swoją zaległość. Całe pranie wyprasowane 

trzymajcie mnie....!
ps. Załatwmy Martusi dobrego okulistę!
Najlepiej to chyba kupić jej jednak nowe lustro, by mogła na nowo się w nim przejrzeć. Nie dość, że nie ma oponki to jeszcze jest ładną i młodą kobietą 

A jakby nie wierzyla to niech spojrzy na swoją datę urodzin ;-)

Haha normalnie nie mogeMartuchaa jak zwykle przesadza ale ona sie tak po prostu kryguje
;-)a Tika tez nazbyt skromna moim skromnym zdaniem
ja tam wiem,ze pieknie wygladalam na slubie
i ze mlodo tez wiem ,ze wygladam
;-)