reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

tika-dziekujemy za komplement:tak:,my z mezem takze za kazdym razem nie mozemy sie powstrzymac ze smiechu.Strasznie polubial siedzenie i w sumie troche sie dziwie ze tak pewnie siedzi bo jeszcze dwa tygodnie temu nie siedzial wogole.Twoj synek jest sliczny,a tych wloskow to chyba nie jedna osoba zazdrosci:-D

Elma-Nadia jest rzeczywiscie slodziutka,zwlaszcza jak sie usmiecha

Dziewczyny czy usmiechy naszych dzieci nie sa cudowne:-D:confused:,jak widze usmiech mojego synka to zapominam o wszystkim nawet o nie przespanych nocach:tak:

Oto usmiechy mojego synka;

reklama
Kama83 - uśmiech Dominiczka po prostu ... do schrupania :tak::-) śłodki :-). Ja również zapominam o wszystkim patrząc na moje śmiejące się dziecię :-D.

Cieszę się ze podoba wam się moja córcia :zawstydzona/y::-). Wasze dziciaki są tak samo słodkie wszystkie styczniowe śnieżynki są rozkosznie śliczne, zabawne i najukochańsze pod słońcem!!!!!!!:tak::-D

Monika77 - dziękujemy za komplementy :-). A Twój kochany Wituś po kąpieli wygloda przeuroczo i w ogóle ma taki szarmancki uśmiech i piękne oczki :tak::-) - kolejny styczniowy przystojniacha nam rośnie :-D:tak::-).

to prawda jak sie nasze dzieciaczki smieja to sie o wszystkim zapomina:-)sa przesliczne:tak:styczniowe:-pusmieszki;-)

dzieciaczki przeslodkie:-)
Tika i Monika te wasze chlopaki to wloski maja superowe,takie bujne czupryny a moja Laura lysa:-D:-D:-D
Kama Dominis klasa:-D

reklama
ELU ..... zamknij ten wątek dla gapiów .... to już postanowione głosami stycznióweczek :-)

a może jeszcze jakieś ukryte mamuśki się odważą ujawnić jak Titka :-D

Do góry