reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tynka córcie cudne:tak::-)
Aniay z Oliwci to taka mała delikatna dama:tak::-)
Agnieszka Twoja córcia ma cudne oczęta:tak::rofl2:
Skakanka super siostry:tak:

reklama
Wszystkie dzidziusie sa piekne:tak:

Tynka i skakanka-cory sa cudne i jakie kochajace sie rodzenstwo;-):-p
Aniay-Oliwka coraz piekniejsza sie robi,taka malutka ksiezniczka:tak:
agnieszka-po kim twoja coreczka ma takie piekne oczy?

Troszke Dominika

Karlam - zdjęcia śliiiiiiczne :-) najbardziej podoba mi się trzecie, na którym Michaś tak mądrze patrzy na swije odbicie w lustrze i zdjęcie w podpisie jest ... do schrupania :tak::-);-)

Oj, ale dużo tych nowych fotek. Nie będę się rozdrabniać, wszystkie zdjęcia obejrzałam i jestem pełna podziwu dla urody i umiejętności tych styczniowych berbeci ;-):tak::-D Całuski dla nich wszystkich ;-)

reklama
Do góry