• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

No popatrz Xmamuska a tu mówią,że wcale są niepodobne...Ale Martusia ma ciemne włosy,Natalka od razu miała janse po urodzeniu:-)a tatuś sobie jakoś biedaczek;-)radzi w tym babińcu;-)

reklama
Skakanka, śliczne te Twoje ksieżniczki. I faktycznie podobne :tak:

a tatuś luzak, teraz jeszcze sobie radzi - gorzej za jakiś czas jak będzie musiał sponsorować wszystkie babskie zachcianki :-D Znam to z autopsji - w domu bylyśmy we 3 - mama, siostra i ja;-)
Najbardziej lubil "fundować" podpaski :-D :-D :laugh2:

:szok: a to można już kłaść na brzuszku maleństwa :szok:
ja to niedoświadczona jestem, więc pewnie tak ..... mój Skarb by to polubił, bo uwielbia się lepić brzusiem do ciałka mego ....

MariaOla, Kasiulka, Skakanka- aż się wierzyć nie chce, że z takich małych fasolek wyszły takie piekne maluszki! Dziewczyny, naprawdę piękne te wasze dzieciaczki!!!!!!!!

Mariaola pewnie,że można:tak:po kąpieli zwłaszcza,żeby główkę podnosiło(na razie jej nie wychodzi;-))Jak Natalka miała kolki to ją kładłam na swoim brzuchu,wiadomo jak dziecko płacze zrobi się wszystko,żeby przestało

KAROLA, TWÓJ SYNUŚ TO TAKIE JUZ NIEMOWLĘ A NIE NOWORODEK:-D NO I PRZEDE WSZYSTKIM JEST NAPRAWDĘ PIĘKNY, CORAZ WIĘKSZY I TAKI JAKBY DOROŚLEJSZY:tak: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry