• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dziewczyny macie super dzieciaczki i chyba powtorze to po kims heheh ale nasze styczniaki sa najpiekniejsze na calym swicie:-):rofl::-):rofl::-):rofl:
Jutro jak tylko bede miala chwilke w pracy to wstawie zdjecia naszego szkraba.

reklama
Tika zapomnialas dodac ze moje dziewczyny to blond laski ale łysolki;-):wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:........zwlaszcza Emilka:tak:......... normlanie jak widze inne dzieci w jej wieku albo mlodsze z bujna czupryna (np. synus Foggi :tak:) to mi sie cisnienie podnosi;-):-D:-D:-D

to zdjęcie zdjęcia robionego u fotografa. na razie scner mamy w naprawie, więc dlatego tylko tak:zawstydzona/y:
chciałam dodać,że widać już tu ząbki;-)

Shot with Digimax L60 at 2007-07-20

Tynka dziewczyny super:-)

Karlam Michał po prostu szef;-)
Oskarcio świenie wygląda w baseniku:-)

Hubcio to mały słodziak:laugh2:
Antoś wygina śmiało ciało, po mistrzowsku:laugh2:i z usmiechem:cool2:

reklama
Tynka dzięki ale się nie stresuj. Nie jest najważniejsze to co na głowie ale to co w głowie. A ty masz śliczne i zdrowe córcie, które będą miały piękne włosy po Mamusi jak przyjdzie na to pora. Buziaki.
kasiulka ten Twój synio jest powalający. Cudny.
antenka jestem zachwycona Twoim szkrabkiem. Jakie on ma dobro i radość w oczkach. Oj będziecie mieli z niego pociechę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry