• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
My oprócz owczarka mamy jeszcze dobermana. Karolina uwielbia na nich siedziec i skubać ich. Natomiast Oskar i Doktor stoja przy niej i na wszystko pozwalaja mimo ze są to (a przynajmniej powinny być) grożne psy

Jasne ! Twój psiak będzie miał przyjemność, a ja będę psie gówna sprzątać :wściekła/y:
Pamiętam jak Nuka miała szczeniaki (6 sztuk zasrajków) i spędzałam pół dnia na mopie a drugie pół na krojeniu i pichceniu żarcia, bo juz nie dawała rady wykarmić. A do tego jeszcze ciągłe szukanie psiakom domów, bo byle gdzie to ich oddać nie chciałam.
Pewnego dnia padłam jak ścięta na sofę i płakałam, że ja to już dzieci nie chcę, bo jestem urobiona po pachy :zawstydzona/y: A tu proszę, szczęśliwa mamuśka ze mnie :-D

Czy on mu krzywdy nie zrobi??:szok::szok:
Tika o jakiej szynszyli? Jak chcesz to wlasnie dzis pomyslalam sobie,ze oddam w dobre rece:-)haha
.... Mariolka miała kiedyś taki pomysł, cobym sobie szynszyle kupiła, bo uczulona na sierści jestem :-D;-), a mój mąż baaaardzo chciałby pieska ... ale jak narazie to tylko pooglądałam w sklepie zoologicznym i tyle ... bo mojemu raczej nie wmówie, że to taki piesiu :dull::-D:-D:-D;-)

a tak sobie siedze
bild003kz7.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry