• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziewczyny... nie wyrabiam sie :no::zawstydzona/y::no: tyle produkujecie, ze zanim zdarz dojsc do konca watku to zapominam co chcialam napisac.

Ja się wzięłam na sposób i zaczęłam zapisywać sobie n kartce co chcę napisać ;-)

Z doświadczenia z innymi dziećmi (raczej brutalami) wiem, że Nuka potrafi sobie z nimi świetnie radziś, albo zwiewa, albo liźnie wielkim jęzorem przez pół twarzy co dezorientuje dzieciaki i zawsze puszczają :-D

Świetny Nuka ma sposób :tak::-D

Martusia ma uśmiech boski, nieważne że bezzębny ;-) Skakanka córcie są faktycznie do ciebie podobne, a nie do męża. Może jak się dorobicie synka to będzie podobny do taty ;-)

Karolinka zrobiła śliczne a-kuku. Oczy ma cudne. :-D

Jeremi bosko tuli się do psiaka. A zdjęcie z mamusią jest bombowe :tak::-D

Laura nawet grandzi z uśmiechem ;-)

Lenka jest świetna !! Zawsze taka pogodna i z tym zawadiackim spojżeniem :happy2:

Abejka .... wrzuć świeże Zuzolki <prosi>

Dziewczyny z problemami w odpisywaniu ... zawsze można okno Odpowiedz otworzyć w nowym oknie i wtedy na bieżąco czytać i odpisywać jak leci :tak: Ja tak robię jak nie za dużo napłodzicie :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry