• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziewczyny ... ale on wogóle tej główki nie chce położyć ........ nie zrobi sobie czegoś .... przecież on ma 10 dni !! :szok:

A jak go położyłam sobie wczoraj na brzuszku i przytrzymałam główkę to dźwignął dupsko do góry ;-)

MariaOla Jeremi powinien miec na imie chyba Mariusz (jak Pudzianowski) ;-) A tak serio to Robert tez sie dzwiga, ale nie az tak. :szok: Jak jest na rekach to glowke ma prawie caly czas podniesiona, ale na brzuszku jak lezy to az tak nie podnosi. Co Ty mu dajesz jesc?? ;-)

MariaOla- ja nawet nie wiem co powiedzieć na taki widok!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D No po prostu facet silny jak byk!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D a serio, to naprawdę świetna fotka, no i ta mina..!!! coś niesamowitego!

Lorien .... a co to za dziewczynka trzyma Emilkę na zdjęciu :confused:
No popatrz to my faktycznie jakieś siorki jesteśmy .... niesamowite. A tak przy okazji to przepraszam, że cię nie dogoniłam jak miałam .... gin mi zagwarantował jeszcze dwa tygodnie, więc gdyby nie te wody, to pewnie by się moja waga w tym samym miejscu zatrzymała ;-)

Agnieszka .... Karolinka to zdaje się cały tatuś :-)

Dziękujemy za oklasky :-) A tekst z Pudzianem mnie powalił na łopaty Aph :-D :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry