• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Abeja Zuzinka przecudna,dobrze ze w koncu nam ja pokazalas,bo juz sie stesknilysmy:tak:;-)

Xmama
,coreczki piekne-a te oczka wielkie maja -super!!!(zdjecie ze szczoteczka-bomba:-D:-D:-D)

reklama
Zuza-Misjonarka, niezle :tak::-D Ona pięknie wygląda nawet jak wygania gości :tak: A komentarze do zdjęć bombowe, ty to masz dar Abejka :-D:-D:-D:-D

Xmamuśka Twoje panny są boskie, a jakie z nich pomocnice :szok:;-) Tylko szkoda, że kolejna zakonnica nam się szykuje :baffled:

Apropo tych zakonnic - zrobiłam przed chwilą Emilce ten test, bo jak miała rok to jakoś zapomnieliśmy... i tak:
1 - różaniec (ups)
2 - książka
3 - kieliszek
kasą nawet się nie zainteresowała.
Hmmmmmmmmmmmmmmm :baffled:

Emilka będzie zakonnicą pracującą w bibliotece i z nudów zaglądającą do kieliszka ;-):-D

Te nasze dziewczynki są zbyt piękne by iść do zakonu :baffled: No chyba, że pójdą tam by kusić księży ;-):-D

Dzięki dziewczyny:-) a jeśli chodzi o moją zakonnice to moja Julcia 3 razy sięgła po książeczke :szok: dopiero za 4 razem wzieła butle po szampanie:baffled:

:-D:-D:-D
ale zabawa jest godna uwagi :-)

Moniu Tobie co wyszło, bo mi umknęło...?

W dniu urodzin Witek sięgnął najpierw po kieliszek a potem po różaniec, w wolnym tłumaczeniu mojego męża - Witek będzie pijanym księdzem lub księdzem na odwyku ;-)
A w dniu imprezki sięgnął oczywiście po kieliszek, a potem po książeczkę, czyli pijany poeta ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry