• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Hanka i Antoś mali kaskaderzy :-D
Żebyś wiedziała, u nas dzisiaj ciąg dalszy wypadków. Najpierw przyciął sobie palce u nogi w drzwiach, bo chodził na bosaka a później przewrócił się na swój samochód i zarysował sobie nogę i ma taka czerwoną szramę. Jak go jutro babcia zobaczy, to na zawał zejdzie:baffled::confused::-p

U nas jak na razie bez poważniejszych urazów u Filipa ale za to ja cała poobijana jestem i to przez własnego synka. Młody ma okropnie twardą głowę, a że uczucia okazuje bardzo wylewnie to twarz mam całą w siniakach. Lewa kość policzkowa została dwa razy obita Filipwym czerepkiem i raz samochodzikiem. Ale najgorzej było ostatniej nocy. Filip oczywiście jak to przy ząbkowaniu budził się co chwila i płakał więc mąż wziął go do naszego łóżka. Nasze dziecię jak to ma w zwyczaju przytulało się do każdego z nas. W pewnej chwili jego głowa przytuliła się tak intensywnie do mojego nosa, że coś w nim chrobotnęło, a ja wrzasnęłam z bólu. Byłam pewna, że mi go złamał bo bolało jak cholera. Do rana leżałam z lodem i dziś śladu nie widać mimo, że boli nadal.

Antoś maczo słodziak, a Hania i Mamusia śliczne.
Prosimy o jeszcze.

A teraz ciut Emilki z ostatnich dni.....
1001603yj0.jpg

1001607vb6.jpg

1001618pp5.jpg

jakieś mało uśmiechnięte te ostatnie, obiecuję że następne będą wesolutkie :-)

Kaskaderzy, czyli Hania i Antoś .... cudowni :-):-),
Antoś najlepszy na tym zdjęciu, na którym trzyma już tą oponę :-D:-D ... pełnia szczęścia normalnie :-D
Hania z mamusią ... śliczne, odlotowe dziewczyny :tak::tak::-)

Emi nawet gdy jest poważna ... to jest słodka :tak::tak::-D

Wszystkie dzieciaczki cudne:tak::tak:
Antos prawdziwy facet przy autach:tak: z kurtka jeszcze nie jest tak zle. my mamy na 12-18 miesiecy i jest duuuuzo za duzo wiec teraz i tak bym kupowala zeby mial w sam raz:sorry2:

Hanuska i Emi nasze modeleczki!! sliczne!!
Hania piekny ma ten usmiech ale i tak moje ulubione to z mama w 'turbanie':tak::-) wymiatacie panienki:-):-D
U Emi to sie zakochalam we wloskach!! moj wymarzony kolor i te piekne loki!!! suuuper

my tez obiecuje wkleic kilka nowych fotek ale czekamy na kabel ktory przyjedzie z naszymi rzeczami nie wiem kiedy:wściekła/y::dry:

A ja nie widzę Emilki, tylko krzyżyki:-(. Ale widzę w podpsie i jest śliczna jak zawsze;-):-D. Kochany mały baranek;-):-):tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry