• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Tynka ... no rewelacyjne te Twoje słodkie pannice :-):-):-)!!!
A mina Natalki na 3-cim zdjęciu od końca mnie rozbroiła totalnie :-D:-D:-D ... niewiniątko, które właśnie coś zbroiło :-D:-D:-D. Suuuuuper!!!

No i masz te wyczekane włoski :-p:-);-) ... poczekaj ... zobaczysz jak jest fajnie ;-), gdy trzeba będzie teraz grzywkę podcinać :-p:-D:rofl2::sorry2:

Tika ta minka to po mamusi ;-):tak::-D na Pawła działa więc mam nadzieję, że Natalka tez nią wiele wskóra :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ............oczywiście nie u mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i dziękuje za komplementy :-p

Dobra to teraz pora na nas. Miłego oglądania. ;-)

Uwaga: głupia minka
1001723gz5.jpg

Emilka płacze :-D:-D:-D
1001727go1.jpg

W niedzielę na spacerku po klasztornym ogrodzie
1001749qr8.jpg

1001756su1.jpg

1001763qs1.jpg

1001766wr7.jpg

Jest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
i placze tez bosko:-D:-D wszystkie sliczne i Emi piekna! ehhh te loczki:tak::tak:
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic:-p)

reklama
Jest i nasza akrobatka i jest cudna!!!moje ulubione to nr4, na trawce taka mala modelka:-)
i placze tez bosko:-D:-D wszystkie sliczne i Emi piekna! ehhh te loczki:tak::tak:
I cala mamusia(chociaz taty nie kojarze, musze zajrzec do galerii slubnej i ocenic:-p)
Dzięki Martuchaa
Proszę bardzo, jest i Tata
1001743zw2.jpg

Emilka bomba:tak:. Mój faworyt to głupia minka:-D. A i płacze tak słodko;-).
dziękujemy

Emila wygląda na dużo starsza dziewczynkę:szok::szok::szok::szok: no i jakie włosy ma ;-):-p
No włosy ma takie, że ciężko rozczesać :-D
Wierz mi Tynka to nie jest starsza siostra Emilki :szok::-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry