• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tika Mati wygląda super :tak: myślę, że w różowym wyglądałby równie atrakcyjnie ;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Zdjecia w samochodziku po prostu zajebi ***:tak:

reklama
o jaaa - dotarlam do konca i jak zwykle cukierkowe te zaleglosci:-)

tynkowa rodzinka na dzien dziecka poprostu przesliczna az milo na was patrzec, wasze foty sa zawsze takie rozpromieniowe ehhh - pozazdroscic. Pokoik tez superowy:rofl2:
aaga i Julcia tez slicznotki, super spedzilyscie dzien dziecka, Aga tobie juz nie slodze ze jestes fajna laska bo to wiesz:tak:sliczne blondyneczki z was i jak fajnie pod kolor ubrane:-)

Nikus bombowy- slodkosci to zdjecie na hamaku;-)i ze szczawiem:tak::tak: - chociaz ja tez sie zaliczam do antyszczawiowkowych hehe:-)

No i wreszcie nasz Antos - ale on rosnie, slicznie wygladacie i tez czekam na fotke brzucha:tak:

Nadia ma fajowy basenik ale zdjec z taczka nie widzialam:no: tylko z basenikiem, na dmuchanym zamku i w stroju od cioci:-p

Blazejek duzy chlopak, tez bym nie powiedziala ze jest ze styczniakow i swietnie mu w ktotkich wlosach:-)

No i oczywiscie Hubciu, przystojniak nawet bez lokow!! ehh ten jego usmiech i doleczki - nie dziwie sie ze nawet jak byl ubrany na niebiesko to mylili go z dziewczynka:laugh2:slicznie wyglada nasz przystojniak z zza oceanu:-)!!

I Robcio w podpsie boski - a wszystko te czarne oczy:rofl2::-):tak:

kurcze mam nadzieje ze nikogo nie pominelam:-)jakby co to krzyczec!:-D

no i przegapilam ostatnia strone:zawstydzona/y:
Nasza Emi w loczkach i kiteczkach cudowna!! i te jej rozwalajace minki na kazdej fotce-slodziak niesmaowity:-)

Mati przecudniasty - te oczy i usta - do reklamy go!!:-) on poprostu wymiata!!:-):-):-):rofl2::rofl2: sliczny jak siostra:rofl2::laugh2:
jak dla mnie the best fota to fryzurka po spaniu!! miodzio

Mati - superowy i nie rozumiem jakby go można było z dziewczynka pomylić:cool2:, nawet po spaniu wogole do dziewczynki niepodobny;-):-D, a przy tych ciezarówach to wyglada jak ich kierowca tyle ze odswietnie ubrany:happy:

dorzucam nadmorskie klimaty:-)
zwirka022tq7.jpg

robimy z babcia obiad na tarasie:-p
zwirka056kf9.jpg

tancerz po mamie:-):-D:-D:-D:-D:-D
zwirka042mc5.jpg

nieliczne chwile na plazy:crazy::confused:
zwirka073rf3.jpg

Lorienka- kituchy Emi rewelacyjne, zresztą- wiem powtarzam się- ale ona ma taką buźkę, że jak się na nią patrzy, to aż sama gęba się uśmiecha:-D

Martucha- śliczna mama to i przystojny syn....co tu więcej pisać;-):-D:-D:-D:-Dnajbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie- Niki fajowo wygląda w chustce, a Ty masz figurę jak fotomodelka.:tak:

skasowalo mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze kilka bo juz nie mam sil do tego kompa:crazy:

w basenie na sucho(na mokro wrzucimy na zamknietym:-D)
zwirka109ir7.jpg

fontanna
zwirka059jc2.jpg

silne wiatry i labedzie:-)
zwirka103bj8.jpg

Dziękujemy Aaga, Tika, Martuchaa, Xandii bardzo nam miło :-)

Tikuś Mati jest przesłodki, normalnie takiego modela to nie spotkałam. To, że wygląda jak dziewczynka, to już wiesz, ale chłopaczek z niego też jest przystojny.
Bardzo fajnie go ubierasz, tak delikatnie, miodzio.
W ogóle wyglądasz mi na delikatną kobitkę z gustem:tak:

Martuchaa Ty i Nikuś rewelacja! Jesteś bardzo zgrabna i na prawdę piękna, choć w kobietach nie gustuję ;-)
Niko zadowolony z wyjazdu, odpoczął po tych wszystkich przeżyciach, super z niego facecik!
Widzę, że jednak fajnie się bawiliście, domek chyba szykowny, kiedy możemy tam wpaść ;-):-):-)
grzybek się przydał idealnie, a plaża... ehhh jak mnie się chce nad morze!
Acha - a co Wy to za koszulki z Nikusiem nosicie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry