• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ależ cudne te wasze dzieciaczki. łapcie każdą chwilę bo bardzo szybko mijają. tak trudno sobie przypomnieć jak to było. moja Lila ma już 2,5 m-ąca i w porównaniu do waszych pociech jes taka duża. pozdrawiam wszystkie mamusie, mam nadzieję że burzy hormonalnych macie jak najmniej, to jest trudny okres więc trzymajcie się cieplutko razem. całujemy, mam i Lilcia.

Ps. widzę że Emilcia ma takie krostki jak mój Lilek jak był taki mały...powodzenia w ich zwalczaniu, u mojej córy do tej pory się pojawiają, trudna droga przed Tobą mamusiu Emilki...

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    176,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
jak byłam mała to wszyscy mówili, że jestem cały tata, a teraz zaś mówią, że moja mama to moja siostra ;-) :tak:

chyba czas, zeby pokazac moja gwiazdę. Oto moje siostry sisters i tatuś (mamusia jak zwykle pstryka, więc mnie nie widać )

Załączniki

• Obraz 004.JPG
    Obraz 004.JPG
    239,7 KB · Wyświetleń: 68
  • Obraz 006.JPG
    Obraz 006.JPG
    176 KB · Wyświetleń: 67
  • Obraz 021.JPG
    Obraz 021.JPG
    160,1 KB · Wyświetleń: 54
  • Obraz 023.JPG
    Obraz 023.JPG
    186 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 030.JPG
    Obraz 030.JPG
    201,9 KB · Wyświetleń: 58
Aniii wiem, że droga trudna, ale jakoś muszę jej stawić czoła. Żal mi tego mojego szkraba. Mimo tej alergii jest i tak bardzo wesolutka...

Xandii fajna z Was rodzinka, ale nie wierzę, żebyś nie miała zdjęcia z maleństwem. Dawaj zaraz!

Ale laseczki:-)Fajnie masz Xandii z Olą bo już się sama potrafi sobą zająć ja to mam SAJGON obecnie i potrwa on jeszcze trochę...:baffled:;-)

lorien- naprawdę nie mam zdjęcia z małą, przynajmniej na moim aparcie:-D

skakanka- no cóż, wyobrażam sobie co ty teraz masz....... ale za to potem twoje panienki będą się fajnie bawić, a u mni chyba na to za duża różnica wieku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry