reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Monika sliczne masz te wieczorne zdjecia, jestem pod wrazeniem, super

Xmama bulimia - masz pomysły:-D, z tymi inchalatorami małe bidulki. Sliczne dziewczynki

reklama
Moniś prześliczne macie te zdjęcia. Normalnie jakbyście byli w jakiejś baśniowej krainie.
Xmamusiu ach jakie śliczne te Twoje dziewczynki, tylko szkoda, że choroba nie chce się od nich odczepić. Julcia taka smutna.....

Monia faktycznie wyglada jakbyscie gdzies w bajkowej krainie byli:tak: przepieknie to wszystko wyglada a twoja fotka w podpisie zaczarowala mnie juz wczesniej tylko zapomnialam napisac:-p:-)cudne fotki i choinka!!

xmama biedne te twoje dziewczyny, tak sie mecza z tymi wstretnymi chorobskami:wściekła/y:ale bulimia tez mnie rozwalila:-D

aaga super fotki, Julka faktycznie "bardzo" zainteresowana choinka:-Dciekawe jak u nas bedzie, my ubieramy zawsze w wigilie:tak:
a fotki z wanny poprostu bombowe - normalnie Otylia dwa nam rosnie:-D:-D
no i fryzura nocna zarypista:-p:-D:-D

Monia piekne te zdjecia. A te z podpisu, to wogole rewelacje. :tak:

Xmama :-D:-D:-D niezle agentki masz w domku. :tak:

Aaga Julcia rewelacja. Chyba Wasza choinka spokojnie "dozyje" do rozebrania. :tak:

Wszystkie dzieciaki bomb(k)owe;-)

A to nasza choineczka:tak: i najbardziej zainteresowany we własnej osobie;-)

Załączniki

• DSCF7402.jpg
    DSCF7402.jpg
    809 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF7390.jpg
    DSCF7390.jpg
    803,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF7391.jpg
    DSCF7391.jpg
    799,7 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Kasiulka ... Roszek cuuudny :-) i faktycznie bardzo wydoroślał :tak:... zazdraszczam loków, bo my już niestety nie mamy :no::zawstydzona/y:;-)

Martuś ... Nikuś to mój przekochany słodziak :tak:, na każdym zdjęciu wygląda przesłodko :tak: a te jego zabójcze minki rozrabiaki, np. na zdjęciu nr 3 ... po prostu achhhhhh .... :-):-):-) i do tego taki dzielny z niego maluch :*

Monia .... oczarowały mnie Twoje fotki :tak:. Normalnie są przepiękne są :-), choinka śliczna i Wituś też :-)

Xmama ... dziewczynki chorutkie takie biedne myszki :-(, ale cudniaste na każdej fotce :tak:, małe modelki :-). No a te brzuszki :-D:-D:-D .... nie mogę :-D:-D:-D booooskie :rofl2:

Aaga ... Julcia rozwala normalnie :-D, widać że niezły łobuziak z niej :-D:-D, a na fotkach w kąpieli wygląda po prostu prześliiiiicznie :tak::tak:, choinka też cudna :-)

Antosiowa ... Twoja choinka piękna i widać :tak:, że bombki Antosiowi się bardzo spodobały :-)

reklama
Do góry