reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

pizzo-foto- relacja:-)

wałkuje:cool2:

miesza sos;-)(połowe wyjadł:sorry::-D)

nakłada składniki

mama sie zagadala na BB ale i tak dobra:eek::-D

zaraz wrzuce na zamkniety fote z wczoraj z dziewczynkami;-)

reklama
elma na 15 :p
Nikus byl strasznie przejety, caly czas mial jezyk na wierzchu:-D
no i zjadl dwa porzadne kawalki a ciasto wychodzi przepyszne:-) dzieki tynia za przepis ;*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja po tej imprezie cały czas coś jem, a jedzonka jeszcze tyle zostało!!! Szkoda wyrzucić więc wcinamy. Ale będę musiała sobie chyba głodówkę potem zrobić żeby mi się żołądek skurczył :-p

Trosze naszych urodzinek:-)

Jak już tak wrzucam to dodam kilka gratisów:cool2:

Starczy bo się żaba zbuntował i niechce mi ładować:-):eek:

rany boskie xmamusiu błagam powiedz że Jej tam nie prałaś :szok::szok::tak::-D zarąbiste zdjecie. Obie dziewczynki wyglądają uroczo - jakie piękne niebieskie oczka - ach :) - na nocniku - ma świetną minkę - taka mądra buziaczka :) wydaje mi się czy wyglądają jak dwie krople wody na zdjęciu w tych samych bluziach.Świetnie :-)
NIkolasek - oj dobry sosik dobry :tak:;-):-) "widać" że smakował :-D mały pomocnik w kuchni - świetna sprawa, strasznie przejęty rolą...rewelacja.A pizza - rany ! szukam przepisu :szok::-D

reklama
dziekujemy za komplementy - Nikus chyba zostanie kucharzem po dziadku:-D

xmama super fotki a co ty taka powanzaprzy torcie, o czym myslalas:-D:-D;-)

Do góry