reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzieki dziewczyny :*
Co do tortow to moj wlasnej robot ale tescciowa kupila bo nie zdazyla zrobic ale jakie ona torty robi mmmm normalnie najlepsza cukiernia by sie nie powstydzila i w smaku i wygladzie ;)

Lorien, torcik prosty, wszystko praktycznie z papierka (zeby na szybko bylo) I ty bys potrafila ;) Jak cos to wrzuce na kulinarny watek przepis ;D

reklama
Aniay - torciki bardzo mniamuśne... a co do zdjęć to widzę, że Twoja córa pięknie pozuje :) ach te uśmiechy

LOrien - ale z Ciebie laska :) :tak:

Fogia na drugim,a wiec bedą mieli wysoko;-):-)
Ale planujemy na początku przyszłego lub koncu tego roku kupić mieszkanie,więc może się coś zmieni :tak::-)

Dziękujemy za komplementy:-)

Lorien super wygladacie i super zdjęcia

Ania Oliwka cały tatuś i jaka ona drobniutka:-)

Xmamuśka, takie piękne i duże foty wstawiłaś, a je je przegapiłam :sorry:, kolejne bliźniaczki na forum :-D:-D:-D, a Julcia ma piękne wielkie oczyska :tak:.

dzieki geperty
A to nasz prezent na dzien babci i dziadka wywołaliśy w formacie 20x30 i wstawiliśmy w antyrame :-)

i kilka fotek z przedstawienia na dzien babci i dziadka w przedszkolu,dodam ze sama sie zryczałam:zawstydzona/y:

Sandrunia ze swoimi Paniami P.Danusia i P.Basia

A tu Sandrunia ze swoją prababcią(moją babcią o której wam pisałam że miała zawał:-()

Xmama fajne zdjecia. Pomysł ze zdjeciem w antyramie super, zastanawiam sie dlaczego ja na to nie wpadłam:baffled: zwłaszcza, że dziadkowie nie maja zdjecia Julki i czekaja na nie, no coz teraz to juz za pozno, dostana bez okazji

Xmama ale Twoja Sandrunia już duża :szok:
Fajna fotka i reszta też.
ja zrobiłam w antyramie pojedyncze zdjęcie Emilki i też 20x30. Rok w rok takie robimy i zawsze to jest trafiony prezent ;-)

No i dziękuję za komplementa, spłonęłam rumieńcem po obu stronach twarzy :zawstydzona/y::szok::-):-):-)

xmama super te fotki z przedszkola, normalnie Sandrunia juz sie taka dorosla wydaje, sliczna z niej pannica i jest identyko twoja kopia - normalnie cala mamuska:tak:
a prezent przesliczny, fajnie poukladane te fotki:-)

Xmamuśka super ten kolaż, chyba dawałaś już na NK, bo wcześniej widziałam ;-).
Nikuś dla każdej Babci i każdego Dziadka daje osobne zdjęcie z życzeniami, jednym zdobi biurko w pracy, innym segment w pokoju:tak:.
A Sandrunia pięknie rośnie i widać, że przedstawienie się Babciom podobało :-).

Załączniki

• DLA babci.jpg
    DLA babci.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 59
  • DLA DZIADKA2.jpg
    DLA DZIADKA2.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry