reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Zdjęcia i prezenty super :tak: my damy nasze prezenty ( laurki:rofl2: ) jak babcia i dziadek do nas przyjadą no i dziadek jeszcze dodatkowo coś dostanie bo imieniny miał wczoraj :-p

Aaga w PhotoScape, bardzo łatwy w obsłudze i po polsku, a bajerów sporo ma (przynajmniej jak dla mnie), chyba Lorien dała Xmamie na niego namiar kiedyś :tak:.

Musicie wybaczyć kochane ... albo i nie :-D:zawstydzona/y:;-) ... że zrobię to hurtowo :sorry:, ale gdybym chciała komentować wszystkie nowe fotki .... nie odrobiłabym się do jutra :szok::-D

Zdjątka są cuuuuuudne, a wszystkie dzieciaczki przekochane i prześliczne :-):-):-), no i oczywiście torty ... pycha ... mniam ... mniam :tak:

Wreszcie skopiowałam troszke zdjęc z aparatu wiec moge sie pochwalic, niektóre dzisiejsze, a niektóre z wczesniejszych dni.Jutro robimy Marysi urodzinki, jak zrzuce reszte zdjęc to tez sie pochwale:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSCN0813.jpg
    DSCN0813.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCN0810.jpg
    DSCN0810.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN0770.jpg
    DSCN0770.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN0800.jpg
    DSCN0800.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0808.jpg
    DSCN0808.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN0803.jpg
    DSCN0803.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 36
Masiula swietne fotki, masz super dzieciaczki!
a powiedz scinaliscie Marysi wloski czy ma upiete na tych koncowych fotkach?
no i ty super wygladasz:tak:

Antosiowa no czaderskie to foto juz wczoraj mialam pisac:-)

Masiula świetne fotki, trzecia jest nie do pobicia :-p:-D:-D:-D

Antosiowa ja też miałam napisać tylko gdzieś umknęło. :tak:
Super fotka w podpisie. Chyba niedługo też sobie taką zrobię :-p:sorry2::-)

reklama
Do góry