• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

martuchaa mimo, że ja też nie mogę się doczekać, to jednak tak bardzo pragnęłam być już w tej ciązy, że teraz zamierzam cieszyć się każdym jej dniem. Bo to piękny stan i wątpię, żeby miał się jeszcze powtórzyć. :tak:

A co do płci, to sama jestem bardzo ciekawa, mam przeczucia ale sama niewiem, czy trafne. Przy Emilce się nie myliłam:tak:

reklama
Wszystkie dzieciaczki są boskie co do jednego i te starsze i te młodsze :-D:-D:-D
Antosiowa, twoje zdjęcie w podpisie jest prześliczne :tak::-D
Lorien, wyglądasz szałowo :-D:-D:-D:-D:-D

Ja wam na razie nie wklęję zdjęć, poczekam aż skończą się imprezki :-D:-D:-D

Mam chwilke wolnego czasu, wiec wdepnełam do was na moment, dzieki za komplementy, rzeczywiscie z Marysi niezła artystka, zawsze jakas minke musi strzelic.
Martucha , nie obcinalam jeszcze Marysi włosow, no oprócz grzweczki, na tych ostatnich fotkach ma kucyczka, chociaz nie za barzdo lubi wiazac włosy.

No to wklejam nasze urodzinki:-)

Załączniki

• DSCF7650.jpg
    DSCF7650.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCF7654.jpg
    DSCF7654.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF7657.jpg
    DSCF7657.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 100
  • DSCF7663.jpg
    DSCF7663.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7672.jpg
    DSCF7672.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCF7675.jpg
    DSCF7675.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 81
  • DSCF7677.jpg
    DSCF7677.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF7691.jpg
    DSCF7691.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF7694.jpg
    DSCF7694.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 66
  • DSCF7697.jpg
    DSCF7697.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 58
Edytka super fotki, no i tez sie zgadzam ze antos i tata=identyko:-D
no a slicznotka jak urosla, normalnie cudna ta nasza Ala:-)
i Antoska miny the besciarskie:rofl2:

Antosiowa, superaśne fotki Antosia, on ma taki fajny łobuzierski uśmiech, że bym go schrupała:-D. Uwielbiam go:-). A Alutka też śliczna dziewczynka, ciekawe czy będzie do Ciebie podobna czy oboje z Antkiem do taty:-p.
Masiula, ale Twoja córa ma długie włosy:szok::szok:. I chyba gęste co??

Masiula ... śliczne fotki macie :-), a z Marysi to niezła agentka :-D:-D widać po tych słodkich psotnych minkach :tak:. Zresztą fajna wesoła rodzinka z Was :tak:... wszystkie buźki uśmiechnięte :-)

Antosiowa ... Antek przystojniak jeden :-).... kogo on tak czarował tymi oczkami?? Widać, że szczęśliwy solenizant z niego :tak:. A Alutka .... przecudna z tymi swoimi niebieskimi oczkami, ach ... zakochać się można :tak:... no i zdjęcie w podpisie po prostu rewelacja :-)

Ale Antoś wydoroślał i taki przystojniak z niego. Zadowolony z urodzin. A Ala - cudna po prostu. Włoski ma rzeczywiście corne, a oczy niebieskie, miodzio.
No i coś tam smacznego serwowała, co?

reklama
MAsiula, alez ta twoja Marysienka minki stroi, no super, fajne masz dzieciaczki, Ty zreszta tez fajna:-D.
Antosiowa tata syna by sie nie wyparl, jak dwie kropelki i tez fajne minki udało wam sie wychwycic. Alutka sliczna dziewuszka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry