Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Roladki schabowe na gorąco, sałatkę z piersi kurczaka i makaronu, jajka z łososiem;-) i zimne przekąski: ogóreczki, grzybki, pomidorki, itp Nie wysiliłam się za bardzo, bo i gości było małoNo i coś tam smacznego serwowała, co?

Tylko soczek jabłkowyAntosiowa, co dobrego popijałaś?![]()
... a miałam ochotę na coś więcej

Masiula super. Widzę, że Twoje Dzieci to bardzo zgrane rodzeństwo.
Dobrze, że spodziewam się dziecka, bo u Emilki coraz częściej dostrzegam syndrom jedynaka
Tzn ona ma styczność z dziećmi i umie się wszystkim dzielić... oprócz rodziców. Niech tylko któryś z nas zainteresuje się innym dzieckiem, od razu to zauważa i pędzi do nas niczym mała gazela

Oni tylko tak udaja
, czasami im sie zdarzy ze sie bawia razem przez chwile zgodnie, ale na tym etapie to zdecydowanie lepiej im wychodzi zabawa osobno,Marysia tez sie nie lubi dzielic rodzicami, jak sie ja pytam w obecnosci krystiana "marysiu kogo kochasz?"-to ona "tosiam mame, tosiam tate, niśtana(krystiana)nie tosiam tylko lube(lubie), a jak krystiana nie ma to mówi ze tez go kocha, czasami mam wrazenie ze specjalnie tak mówi zeby krystianowi na złosc robic- taki despetnik mały z niej