reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martuchaa jaka pizza, mniam, chyba kiedyś zrobię :-D
No i Nikuś prawdziwy kuchmistrz, z jakim zaangażowanie robił to wszystko :-)

Xmama super te twoje laleczki. te oczka, no a pralka :szok:
Torcik też zmakowity.

A teraz my spacerowo - niedzielowo :tak:

dsc00470901180944bz2.jpg

dsc00480901180945az9.jpg

reklama
Lidka super fotki, naprawde ta ciaza ci sluzy i wygladasz super!
no i jaka piekna pogoda u was i ten snieg:-(
my wczoraj bylismy na spacerze w kaloszach(Niko wyciagnali sie uparł:baffled:) o sankach juz mozemy zapomniec buuuuuu:-(

Pewnie, że mi służy, jak tylko sobie przypomnę, kogo tam w brzuszku mam, to od razu rogal na buzi od ucha do ucha :-)
wczoraj ten śnieg trochę stopniał, to niedaleko za naszym domem. Ten płot się kończy i jest pole gdzie mieliśmy ziemniaczki :tak:
Z przodu, od ulicy śniegu już nie ma, więc sanki tylko na tyłach.
Nota bene jak jeździliśmy z Emilką, to sąsiad urządził dzieciakom kulig za samochodem. Ale jazda i wariactwo. :-D

MArtucha świetny kuchcik z Nikusia:-), Jula pizze tez lubi. Musze zrobic, mniam
Xmama krolewny słodzoitki i sliczne oczywiscie, no ij jaka miłosc siostrzana
Lorien super wygladacie obie, a Tobie faktycznie słuzy ciąza:tak:

No to obiecane zdjecia.
1. Tort wykonany wlasnorecznie
2. Tort od tesciowej ;)
3. Z dziadkiem i w towarzystwie lal ktore dostala
4,5. Mala dmuchala swieczki dwa razy ku wlasnej uciesze ;)
6. Jubilatka z mama ktora wyszla tak zle jak sie czula :p
7. a tu takie tam zdjecie zeby bylo ;P

A teraz dwie pozaurodzinowe fotki
8. Piekne zdjecie ktore chociaz slabej jakosci to i tak wrzuce w ramke i oprawie, ze sloniem ktorego dostalismy na slub
9. Oli pomagala mi robic tort ;)

Załączniki

• P1010082.jpg
    P1010082.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 58
  • P1010083.jpg
    P1010083.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 53
  • P1010085.jpg
    P1010085.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 52
  • P1010088.jpg
    P1010088.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P1010090.jpg
    P1010090.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 44
  • P1010095.jpg
    P1010095.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 54
  • P1010108.jpg
    P1010108.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 49
  • 11012009059.jpg
    11012009059.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 57
  • 17012009071.jpg
    17012009071.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 42
Martuchaa Niko to uniwersalny mężczyzna, nie dość, że w kuchni urzęduje, to i z bliźniaczkami sobie daje radę :-D:-D:-D, a pizza mniamuśna :tak:.

Lorienko
nic dodać, nic ująć, wyglądasz ślicznie :tak:.

Aniay super fotki i torciki bardzo ładne (ciekawe jak mi wyjdzie Nikusiowy :eek:), a z tym słonikiem naprawdę cudnie wyszła :tak:.

xmama na którym piętrze mieszkacie? Pytam bo tak sobie myślę, że kawalerowie to będą włazić drzwiami i oknami do tych Twoich ślicznotek.
Martuchaa widzę, że Ci też mały pomocnik rośnie. No i dobrze, musimy wychować tych naszych synów na porządnych mężczyzn. Muszę i ja wstawić zdjęcia pizzy.:-)
Lorien jedno wielkie WOW. Kobito wyglądasz SUPER!
aniay ale ta Twoja księżniczka śliczna. A torciki.... rewelka.

aniay super fotki i torciki swietne:tak:

fogia my ta pizze to przez ciebie robilismy bo smaka narobilas:-D;-) takze zdjecia wrzuc obowiazkowo:tak:

reklama
Dziękuję Kobietko moje drogie. Super wyglądam, bo się zapatuliłam w kurtkę, czapę i mnie nawet spod nich nie widać :-p:tak::-):rofl2:

Aniay ekstra foty, a torty, no nie pogadasz, no i własnej roboty. Miodzio. Chciałabym też umieć upiec i tak udekorować torta.

Do góry